barto pisze:
mowisz strasznymi skrotami i nigdy tak naprawde nie wiadomo o co ci chodzi. proponuje napisz post i przeczytaj go sobie na glos ze dwa razy i dojdziesz do wniosku ze to co napisales nie ma zadnego sensu. A pozatym w paru postach napisales ze jestes mechanikiem, lakiernikiem , gazownikiem i nie wiem jescze kim bo wszystkich postow penie nie przeczytalem a pytania typu jaki kat wyprzedzenia to przedszkole dla mechanika.......................

, a koledzy mowia ze silnik nie pasuje do walu z tego co opisywales i nigdy nie bedzie to chodzilo tak jak nalezy, to tak jakbys chcial wlac do wiaderka 5 litrowego 10 litrow wody, no nie da sie- to taka dygresja. A to ze ci biegi szybko zmienia jeden po drugim to pisz czy zawsze tak zmienia nawet jak wcisniesz gaz do oporu????? moze to problem skrzyni a brak mocy wynika z tego ze silnik nie moze wejsc na obroty bo skrzynia mu na to nie pozwala. Tak czy siak nie mozesz pisac pytania w jednym zdaniu i to jeszcze ze skrotami myslowymi. Popraw sie a napewno otrzymasz pomoc.
pozdrawiam

Tak jestem mechanikiem ale samoukiem sam sie uczę i jeśli mi nikt nie powie to skond mam to wiedzieć . a takich mb jak ja mam tu umas w zamościu mam tylko ja ,więc kto ma mi powiedzieć co i jak. Jak jadę do jakiegoś warsztatu to oni boją się nawat maskę otwierać zniego .A jeśli chodzi o lakiernictwo to ja nie mam problemów chyba no nie ,czy ja pytałem o coś związane z lakiernictwem , ja tylko odpowiadałem na pytanie.Gaz wstawiam i tez nie mam problemów z tym nie pytałem o coś związane z gazem chyba mi się tak wydaje.Więc bardzo bym prosił o nie robienie zemnie jakiegoś idioty oki bo i wy piszecie nie raz jakie głupoty wyczytałem pare i się nie czepiem

jeśli coś nie zrozumiałeś to napisz proszę nic cię to nie kosztuje , tak mi się to wydaje dzięki za czyanie tego pozdrawiam krzysiek