Konik pisze:
Mike_THE_GR8 jak kupisz auto i będziesz chciał nabyć blachy pchnij mejla bezpośrednio na mój adres.
No faktycznie, cena za podłogę jest dosyć ciekawa.
Jednak chyba do zakupu tej 280-ki nie dojdzie, bo po wczorjaszej rozmowie z gościem odechciało mi się robić z nim jakiekolwiek interesy. Wygląda to mniej więcej tak, że facet ma auto bez wbitego w dowodzie rejestracyjnym silnika (to wiedziałem już po ostatnich oględzinach) i mój warunek zakupu był taki, że ma załatwić wszystkie sprawy związane z "zalegalizowaniem auta", czyli wbicie silnika do dowodu, a tym samym załatwienie moich ewentualnych problemów, bo według obowiązujących przepisów nie wolno mi kupić samego nadwozia i silnika do niego - samo nadwozie można co najwyżej zeszrotować - mało atrakcyjna perspektywa. A facecik wczoraj powiedział, że jemu to się właściwie nie chce za tym chodzić, żebym ja to sobie po zakupie załatwił

i poza tym to są dodatkowe koszta i on nie ma na to ochoty

Pajac. Wobec takiego jego podejścia do sprawy nie mam specjalnie ochoty z nim dyskutować, więc zapewne po urlopie wezmę od niego samą klimę i alufelgi, o ile nie wepchnie tego auta jakiemuś nieobeznanemu z przepisami frajerowi

Pożyjemy, zobaczymy...... ma dzwonić, jak się namyśli - ja mu zapowiedziałem, że w takim stanie, jak jest, to ja tego auta od niego nie wezmę. Zresztą pewnie i tak nie zadzwoni...... ech, szkoda słów.