Pszczola pisze:
Czy będzie ktoś tak miły i z grubsza przetłumaczy mi to ogłoszenie.
Zustand technisch so wie optisch gepflegt.
Stan techniczny i wizualny zadbany.Scheckheft von Saab geführt sowie alle Rechnungen verfügbar.
Książka serwisowa Saaba oraz wszelkie rachunki dostępne.HirschPerformance Leistungssteigerung Stage2 eingetragen sozusagen der M unter den Saab´s.
Podniesiona moc (Stage 2) przez firmę Hirsch wpisana w Brief, "M" pośród Saabów.Ausstattung:
Wypas:Lederausstattung -
skóra, Sitzheizung -
grzane siedzenia, Soundsystem mit CD-Wechsler -
audio ze zmieniarką, Bordcomputer -
komputer pokładowy, Alarmanlage -
alarm, ZV + Funk -
centralny zamek zdalnie sterowany, Multifunktionslenkrad -
kierownica wielofunkcyjna.
Verbrauch hat sich bei mir bei 9Litern eingependelt mit sehr viel Stadtverkehr.
Zużycie paliwa zamyka się u mnie w 9 litrach, przy częstych jazdach w mieście [sranie w banie - przyp. tłum.]Zwischen 7-12l je nach Fahrweise.
Między 7-12l w zależności od jazdy [coś się kłóci z poprzednim, ale tak jest napisane - przyp. tłum.]Verkaufe weil ich demnächst mein Neufahrzeug erhalte...
Sprzedaję, bo za chwilę odbieram nowe auto...Gelegenheit für Saab Fans dieses seltene Model ihr eigen nennen zu können.
Okazja dla miłośników Saabów, aby ten rzadki model móc nazwać własnym.probefahrt möglich da das Fahrzeug noch angemeldet ist.
Możliwość jazdy próbnej, bo auto jest jeszcze zarejestrowane. <br>
Dodano po 3 minutach.:<br>
STACHU pisze:
http://translate.google.com/translate_t?langpair=de|en#de|pl|
A tu wychodzą takie bzdury:
Stan technicznie jak wizualnie utrzymane. Etui na książeczkę czekową, kierowana przez Saab i wszystkich faktur dostępne. Hirsch Performance Performance Enhancement stage2 wpisane, że tak powiem, wśród M Saab. Wyposażenie: skórzana tapicerka, podgrzewane siedzenia, system dźwięku z zmieniacz CD, tempomat, alarm, radio + ZV, wielofunkcyjne koło kierownicy. Zużycie została ze mną 9Litern eingependelt z dużą ilością ruchu miejskiego. Pomiędzy 7-12l, w zależności od stylu jazdy. Sprzedam szybko jak mój nowy samochód ... Saab szansa dla fanów tego rzadkiego modelu masz im. Badanie to możliwe, ponieważ pojazd jest nadal zarejestrowany.
Zajebiste są te tłumacze, nie ma co
![[hehe]](./images/smilies/hehe.gif)