VincentVega pisze:
Aaaaaaaaaa Panowie i Panie , trochę autoreklamy - mam nadzieję ,że Naczelni się nie obrażą
Chyba anty reklamy

zegarek pisze:
"C6"
Dls
zegarek pisze:
wau, jak poradziłeś sobie u siebie w drzwiach? Problem polega na tym, że z przodu drzwi nie ma dziury, tylko zaczyna się +- na długości gdzie kończy się trójkąt lusterka. Wycinać, czy dać go trochę dalej?
Lada dzień bede miał fotki rozwiązan kolejnej edycji u siebie ,to wrzuce.
Wiesz lepiej jest wyciąć.,ale tak jak u vincenta ok 1.5 cm od załamania.W tamtym miejscu jest zakotwiczony zawias.Wiec trzeba mu zostawić troche mieska.U mnie troche przecwaniaczyłem w którejś wersji ,wyciełem zaraz przy krawedzi i drzwi sie obwiesiły.

Stąd też wprowadziłem im pare zmian konstukcjnych , jednak zwykłemu smiertelnikowi nie są one potrzebne.
Co do wzmocnień nie dali ich z dość prostej przyczny prawdopodbnie tak długi panel je w jakiś sposób zastepuje.Chociaż osobiscie bym je dał.
zegarek pisze:
Co do sprzętu, to wiesz coś na temat wooferów z tego zestawu u-dimension comp 6 + tweetery pro xt2
Essa je strasznie zachwala jak na budzetówkę, ale jest też dystrybutorem
Ja go znam osobiście i należy generalnie do prawdomównych dystrybutorów ,a do tego starej gwardi (czyt. ekipy latajacej nogawki i piecy na których można było robić jajecznice ,a przy okazji jest kopalnia wiedzy) Nie znam tego zestawu, nikt go nigdzie nie miał wiec znim sie nie spotkałem. Tak jak strasznie zachwalam piece prox'a , tak w to bym się nie pakował. Chyba wybrał bym cos klasycznego na papierze i materiale.
Może sie przeniesmy z tą dyskusja na priv albo do innego wątku zeby Vincentowi tu nie smiecić