To i ja sie przyłącze do dyskusji
![[usmiech]](./images/smilies/usmiech.gif)
Kiedy ja rok temu czaiłem się na Beczke to zrobiłem ten błąd, że najpierw kupiłem auto a potem zapisałem sie na forum. Myślę że to był mój błąd, ponieważ moglem lepiej zainwestować moje 3500zl. Kupilem auto w dobrym stanie mechanicznym, ładnie sie prezentującym ale podłoga i przednie nadkola do d...y

Trochę żaluję że kupiłem ten konkretny egzemplarz, ale NIE ZAłUJE ZE KUPIŁEM MERCEDESA!

To jest jak narkotyk- naprawdę silnie uzależnia
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Pamiętaj tylko, że na forum nikt Ci nie doradzi jak sie wyleczyć z uzależnienia....
Moja Beczka mimo, że pod maska siedzi 3litrowy diesel no to średnio pali 7,5 litra. W trasie schodzę poniżej 7litrów

Czyli mniej niż książka pisze. Wiem, że niektórzy w to nie uwierzą, ale tak jest. Po prostu jezdze spokojnie, rzadko przekraczam 100km/h no i nie mieszkam w miescie

Skrzynie mam 4biegową. Spalanie zależy tez od stanu silnika, układu wtryskowego. Ostatnio zalalem niby dobrego paliwa, które załatwił kolega w cenie 4zł/litr. Zatankowałem do pełna i faktycznie na tym paliwie wyszło mi jakieś 9litrów/100km. Normalnie tankuję na Orlenie Vervę(na stacji szczelaja niezłego karpia oczy jak podjeżdżam...)
W ciągu ponad rocznej eksploatacji musiałem wymienić/naprawić kilka rzeczy, ale auto jak narazie nie stanęło na drodze.
Pozdrawiam!