MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz sie 17, 2025 4:36 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Numer GG: 4094058
hmm co do samego logo na koszulke .. to chyba by trzeba zmajstrować nowe ;)

Cadillac DeVille Lowrider
Chevy '64 Impala SS Lowrider
C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Cytuj:
może ktoś podesłać link gdzie znajdę wasze logo bo na forum ciężko je znaleźć a chcieli byśmy przygotować wam jakieś propozycje projektów

na początem może coś takiego :roll: :)

http://www.w114-115.org.pl/galeria/disp ... fullsize=1

http://www.beczkolandia.pl
http://www.kali-tramp.pl

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Rozumiem że można umieszczać swoje pomysły na koszulki klubowe ?
Może coś w ten deseń ? :
Obrazek

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Jestem w posiadaniu aktualnego logo klubu i mogę je przesłać ale potrzebuję zgody Maćka lub innego członka zarządu. Jeśli już mam je przesłać to tu czy na priva?

PS: Mam osobiste pytanie czy robicie koszulki polo? Jeśli tak to po ile i jakie - interesowały by mnie niebieskie z białym kołnierzykiem lub całe niebieskie z logo z przodu a z tyłu z dużym nadrukiem - ilość około 30 na początek z tym że w różnych rozmiarach. Jeśli nie ma polo to T-shirty ale z lepszego materiału.

ex: Mercedes Benz W115 200D 1973
ex: Mercedes Benz S123 300TD 1983
ex: Mercedes Benz Actros MPII 1844 2007r.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

A mnie interesuje bluza z kapturem. Czarna najlepiej jaki nadruk to sie jeszcze zobaczy.

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Panowie powoli :)
umieszczenie loga klubu wymaga zgody władz klubowych
koszulki klubowe są dostępne tylko dla klubowiczów, dla szerszego grona są dostępne np. koszulki zlotowe
co do propozycji promocji klubu poprzez projekty koszulek dla forumowiczów to muszą się wypowiedzieć władze i tu propozycja dla władzy, żeby założyła nowy watek jeśli chodzi o propozycje projektów, jeśli taki pomysł wogóle zostanie zaakceptowany :)
także ja bym się narazie wstrzymał z ogólno forumowymi projektami, dopóki szefostwo się nie wypowie :)
a prywatne potrzeby też najlepiej przedyskutować prywatnie :)

wolny wakat na beczkę :)

Tytuł:
Klubowicz
Awatar użytkownika

lysy2 pisze:
Panowie powoli :)
.....wymaga zgody władz klubowych ...........tylko dla klubowiczów ........ muszą się wypowiedzieć władze i tu propozycja dla władzy,..........jeśli taki pomysł wogóle zostanie zaakceptowany ........
także ja bym się narazie wstrzymał z ogólno forumowymi projektami, ...............dopóki szefostwo się nie wypowie :)
a prywatne potrzeby też najlepiej przedyskutować prywatnie

Panowie generalnie najlepiej jak każdy sam sobie zrobi swoją koszulkę, oczywiście bez logo i nazwy klubu czy forum. W ten sposób na pewno projekt będzie oryginalny i dopasowany do gustu właściciela, poza tym uniknie się stresu wewnątrzklubowej biurokracji... oczekiwnia na decyzje władz,komisji,administratorów, pisania podań i czekania na kontakt [oczko] [zlosnik] . Wreszcie uniknie się konkursu na najpiękniejszą koszulkę klubową, która i tak nie wszystkim będzie się podobała - bo nie ten model na rysunku, bo nazwa dziwna z łamaną 8-ką i nikt nie wie o co chodzi itp.
Na zlocie czy spocie można będzie zweryfikować komu wyszło a komu nie czy ew. wymienić się projektem lub koszulką [zlosnik]

Dalej nie wiem czy można umieszczac logo MB i nazwę w sposob czytelny i jedoznaczny na takich koszulkach dla siebie i znajomych?

MB S210 E430 4matic

Tytuł: :D
nowy
Awatar użytkownika

Cytuj:
koszulki klubowe są dostępne tylko dla klubowiczów, dla szerszego grona są dostępne np. koszulki zlotowe

Cytuj:
Jestem w posiadaniu aktualnego logo klubu i mogę je przesłać ale potrzebuję zgody Maćka lub innego członka zarządu. Jeśli już mam je przesłać to tu czy na priva?

Cytuj:

współpracuję już z kilkoma klubami i jeszcze mi się nie zdarzyło "umieszczenie loga klubu wymaga zgody władz klubowych"... nie wiem jakie u was w klubie obowiązują prawa ale OK ... tak czy siak chciałem wam zaproponować coś nowego... piston przedstawił propozycję projektu ... czarno biały (czyli dwa kolory) ok wiem ze marka mercedesa jest bardzo klasyczną marką i obowiązują to przez was ustalone reguły... ale jak chcecie mieć kolejną koszulkę klubową którą może wam zrobić byle kto za pomocą techniki sitodrukowej to wasza sprawa :) moje zdanie jest takie -> tego typu koszulki maja już wszystkie kluby w Polsce więc zróbcie coś oryginalnego... coś co mają na razie 3 kluby z czego żaden nie dotyczy marki mercedes... wiem o tym bo już troszkę w tym siedzę czasu i wiem co inne firmy mogą wam zaproponować... wasza decyzja ;)

PISTON żebyś czasami nie odebrał tego jako krytykę czy coś w tym stylu bo twój projekt jest ok... "ale to już było"

Cytuj:
generalnie najlepiej jak każdy sam sobie zrobi swoją koszulkę

Cytuj:
uniknie się konkursu na najpiękniejszą koszulkę klubową, która i tak nie wszystkim będzie się podobała

a ja powiem tak... jeżeli pojedziecie na jakiś większy zlot mercedesa gdzie będą też inne kluby i nagle cała wasza paczka wyskoczy w totalnie różnych koszulka to ludzie ocipieją i dostaną zaćmy na oczach bo nie będą nawet wiedzieć ilu z was należy do waszego klubu... koszulki z własnym logiem, pomysłem, projektem, z własną furką jak najbardziej ... ale to jak się spotkacie w waszym gronie... jeżeli pojedziecie na zlot z innymi klubami to proponuję jedną koszulkę z waszym logo i tyle żeby wszyscy wiedzieli że WY to WY !! co do projektu na taką jednolitą koszulkę dla klubu to proponuję znaczek mercedesa z przodu a z tyłu wasze logo z własnym nickiem dla każdego i wsio ... proste, kolorowe, ładne i przyciągające oko... a prywatnie to nawet teściową możecie umieścić na koszulce...

co do innych pytań... drukować możemy na wszystkim co jest z bawełny... jeżeli chodzi o polo to tylko białe bo na innych kolorach są przebicia podkładu bo faktura polo nie bardzo się do tego rodzaju nadruków nadaje... drukujemy na koszulkach, koszulach, krawatach (bawełnianych), bluzach, bluzkach itp itd

niech ktoś mi da adres na który będę mógł wysłać jedną koszulkę żeby mógł potwierdzić jakość tego nadruku (najlepiej ktoś kto może podejmować decyzje u was np admin strony) bo bankowo wam się spodoba... tylko ja jako ktoś nowy i wciskający wam jakąś koszulkę nie mam takiego przebicia (to akurat oczywiste ;) ) adres niech mi prześle na priv i tyle

przykładowe projekty mojego grafika... nic wyszukanego ale miał tylko 15 min ;)
www.w114-115.org.pl/forum/img01/1207897323_2.jpg
www.w114-115.org.pl/forum/img01/1207897298_1.jpg

będziecie zainteresowani to wrzucę ofertę naprawdę fajnych koszulek (niestety troszkę droższych)

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Spokojnie :) bez gwałtownych ruchów :D.

W wekend sprawe przemyślimy może jakiś projekt sie wydłubie i damy Ci znać.

Tytuł: Re: :D
Klubowicz

Numer GG: 267496
ultraviolet pisze:
współpracuję już z kilkoma klubami i jeszcze mi się nie zdarzyło "umieszczenie loga klubu wymaga zgody władz klubowych"...

Znaczy się dupa, a nie władza [zlosnik] Bez zgody możesz mieć problemy i to spore - taki lajf, takie prawo.

MB V250d long 4M '21
MB GLC 220 CDI 4M '18

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00