Cytuj:
umieszczenie loga klubu wymaga zgody władz klubowych
koszulki klubowe są dostępne tylko dla klubowiczów, dla szerszego grona są dostępne np. koszulki zlotowe
Cytuj:
Jestem w posiadaniu aktualnego logo klubu i mogę je przesłać ale potrzebuję zgody Maćka lub innego członka zarządu. Jeśli już mam je przesłać to tu czy na priva?
Cytuj:
umieszczenie loga klubu wymaga zgody władz klubowych
współpracuję już z kilkoma klubami i jeszcze mi się nie zdarzyło "umieszczenie loga klubu wymaga zgody władz klubowych"... nie wiem jakie u was w klubie obowiązują prawa ale OK ... tak czy siak chciałem wam zaproponować coś nowego... piston przedstawił propozycję projektu ... czarno biały (czyli dwa kolory) ok wiem ze marka mercedesa jest bardzo klasyczną marką i obowiązują to przez was ustalone reguły... ale jak chcecie mieć kolejną koszulkę klubową którą może wam zrobić byle kto za pomocą techniki sitodrukowej to wasza sprawa

moje zdanie jest takie -> tego typu koszulki maja już wszystkie kluby w Polsce więc zróbcie coś oryginalnego... coś co mają na razie 3 kluby z czego żaden nie dotyczy marki mercedes... wiem o tym bo już troszkę w tym siedzę czasu i wiem co inne firmy mogą wam zaproponować... wasza decyzja
PISTON żebyś czasami nie odebrał tego jako krytykę czy coś w tym stylu bo twój projekt jest ok... "ale to już było"
Cytuj:
generalnie najlepiej jak każdy sam sobie zrobi swoją koszulkę
Cytuj:
uniknie się konkursu na najpiękniejszą koszulkę klubową, która i tak nie wszystkim będzie się podobała
a ja powiem tak... jeżeli pojedziecie na jakiś większy zlot mercedesa gdzie będą też inne kluby i nagle cała wasza paczka wyskoczy w totalnie różnych koszulka to ludzie ocipieją i dostaną zaćmy na oczach bo nie będą nawet wiedzieć ilu z was należy do waszego klubu... koszulki z własnym logiem, pomysłem, projektem, z własną furką jak najbardziej ... ale to jak się spotkacie w waszym gronie... jeżeli pojedziecie na zlot z innymi klubami to proponuję jedną koszulkę z waszym logo i tyle żeby wszyscy wiedzieli że WY to WY !! co do projektu na taką jednolitą koszulkę dla klubu to proponuję znaczek mercedesa z przodu a z tyłu wasze logo z własnym nickiem dla każdego i wsio ... proste, kolorowe, ładne i przyciągające oko... a prywatnie to nawet teściową możecie umieścić na koszulce...
co do innych pytań... drukować możemy na wszystkim co jest z bawełny... jeżeli chodzi o polo to tylko białe bo na innych kolorach są przebicia podkładu bo faktura polo nie bardzo się do tego rodzaju nadruków nadaje... drukujemy na koszulkach, koszulach, krawatach (bawełnianych), bluzach, bluzkach itp itd
niech ktoś mi da adres na który będę mógł wysłać jedną koszulkę żeby mógł potwierdzić jakość tego nadruku (najlepiej ktoś kto może podejmować decyzje u was np admin strony) bo bankowo wam się spodoba... tylko ja jako ktoś nowy i wciskający wam jakąś koszulkę nie mam takiego przebicia (to akurat oczywiste

) adres niech mi prześle na priv i tyle
przykładowe projekty mojego grafika... nic wyszukanego ale miał tylko 15 min
www.w114-115.org.pl/forum/img01/1207897323_2.jpg
www.w114-115.org.pl/forum/img01/1207897298_1.jpg
będziecie zainteresowani to wrzucę ofertę naprawdę fajnych koszulek (niestety troszkę droższych)