MERCEDES 4 EVER pisze:
Georem -przejdz sie jakism BMW.
A po co? Ja niczego sobie nie musze udowadniać, jeżeli masz taką potrzebę to miłej zabawy.
![[cool]](./images/smilies/cool.gif)
<br>
Dodano po 7 minutach.:<br>
piotras pisze:
I tu się mylisz kolego!
Kolego a w czym?
piotras pisze:
Skoro sam przyznałeś ze nie miałeś przyjemności jezdzić bmw to skąd teoria,że mercedes ma przewagę w pokonywaniu zakrętów??
A czytać Kolego potrafisz, czy powinieneś do podstawówki wrócić?
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Gdzie to napisałem pokaż mi lub nie ciągnij dyskusji.
piotras pisze:
Ja jezdzilem róznymi mercedesami,teraz jeżdze bmw E 34 i E 36.Jezeli porównać obie marki z tych samych lat produkcji to bmw wypada dużo,dużo lepiej!
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Mniejsze spalanie,komfort taki sam,osiągi lepsze

Mercedes wchodząc w zakręty pływa niestety a bmw jest przyklejone do drogi!Wiem,ze za chwile niektórzy z was sie zdenerwują

i napiszą,ze nie mam racji,ale mam prośbę! Niech wypowiedzą się ci,którzy jeżdzili obiema markami!!
Pozdrawiam!
Tjak........
BMW wypada dużo duzo lepiej z drogi
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Moje na przykład jest takie, ża A8 nawet do pięt nie dorasta Mercedesom w komforcie. I jeżeli przeczytasz ze zrozumieniem to co napisalem to mam nadzieję, że walniesz się w pierś i przeprosisz za nadinterpretację mojej wypowiedzi.
P.S. A jeździłeś Mercedesem w świetnym stanie o jakim pisałem czy raczej takim sobie, standardowym do aut w ofercie na naszym rynku?

I nalegam, jeżeli chcesz komentować Kolego moje wypowiedzi to czytaj ze zrozumieniem.........