agaj666 pisze:
Ja robie takim prostakom fotki i wysyłam na policje:)...
*(kalek,niepełnosprawnych,sprawnych inaczej,z ograniczoną mozliwościa ruchową)
buahahahaha... rozbawiles mnie na calego...
otoz takie fotki to mozesz sobie w buty wlozyc... tylko takie fotki, ktore policja robi, lub straz gminna sa uznawane przez sady... (sa tez wyjatki)
nieprawda.wiem,że parę osób dostało mniejszy lub wiekszy mandat,bo to naruszenie przepisów,a na to są paragrafy:)
jak np zadzwonisz z samochodu i podasz numer rej pirata drogowego to zostanie on wezwany i stosownie ukarany.zdjęcia prywatne są rownież dowodem w sprawie i to niekoniecznie od oficjalnych przedstawicieli tzw wymiaru sprawiedliwościa kapusiowstwo to inna sprawa, co innego jak nakapujesz pijanego.. zgadzam sie
rozumiem.
pijak ważniejszy od inwalidy.po co sobie zawracać głowe jakims tam....niepełnosprawnym.
co do kalek, sa roznego rodzaju kalectwa, nawet kalectwo zwiazane z mozgiem...
owszem,typowi tego przedstawiciele staja właśnie na takich miejscach autami bez oznaczeńotoz, caly czas mowa o chorych mniej trwale lub bardziej, ktorzy maja problemy z poruszaniem sie, zwiazaneze schorzeniami kregoslupa, tudziez konczyn dolnych
co innego jak kaleka nie ma palca i dostaje karte parkingowa dla osoby niepelnosprawnej, czy tez jest chory na serce i nadal jezdzi autem stwarzajac zagrozenie... (wedlug mojej opinii)
nie bardzo rozumiem(kalectwo mojego tzw umysłu tu się uwidacznia).
czy do naklejki trzeba również dodawac fotkę ułomności i orzeczenie komisji lekarskiej?
dostał upoważnienie to ma prawo tam stawać.jak ktoś jest cfaniaczek to niech se kupi takie samo w sklepie i....pierwszy rzuci kamieniem.takze kaleka to zawsze kaleka...
a jak ktos chce mi dac w morde... za moje mysli to musi sie liczyc z tym, ze lubie oddawac, albo musi za to zaplacic
...rozumiem,że możesz rzucić kamieniem.........
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
ok mądrale

jestem zdrowy chłop i nie mam statusu niepełnosprawnego, nie mam grupy inwalidzkiej,itp.
Gram czasami w kosza, skręciłem nogę tak, że mam usztywnioną. Czodzę z kulą, jeżdze automatem. Parkuję na takim miejscu dla inwalidy i ide na zakupy. Co wtedy? Będę miał oblane auto farbą? Dostane po nosie od innych kalek? Czy może mandat od gorliwego policmajstra?!