Uf narobiłem dziś troche zdjęć.
Powiedzcie mi,czy ta tabliczka na pierwszym zdjeciu zawiera wszystkie kody wyposażenia mojego w124?Jeśli tak to chyba nic tam nie ma o aut. skrzyni,na prędkościomierzu widać tez 4 kreski,mówiące kiedy zmienić bieg,w automacie byłyby chyba 3,czyli jesli wymiana skrzyni była,to było to zrobione raczej profesjonalnie.
Z Vinu nie wynika tez,że mam podgrzewane siedzenia,poza tym reszta by się zgadzała,poza szyberdachem i (taksometrem?)
Napisze troche o silniku,po odpaleniu cisnienie oleju jest lekko ponizej 3,a w czasie jazdy wskazuje powyzej 2,wydaje się,że chodzi bardzo ładnie,dźwięk silnika wkrecajacego sie na obroty przypomina 6-cyl benzyne,dyfer jest lekko zaolejony,na 3 zdjeciu od konca przylewym błotniku widac takie kołeczki-co tam moglo być?.
Blacharka nadaje sie tylko do kompletnego remontu i taki tez bedzie przeprowadzony,chcialbym doprowadzic auto do stanu bliskiego ideału,na pewno nie będę żałował pieniędzy,na remont na razie przeznaczam 5tys zł,jeśli można to proszę o jakieś wskazówki,jakieś szczegóły abym niczego nie przeoczył przy składaniu auta.
Jeśli chodzi o zawieszenie to spodziewałem sie lepszego komfortu,z przodu jest praktycznie identyczny jak w moim passacie b3 z ost zdjecia,z tyłu jest o niebo lepiej,nie wiem gdzie leży przyczyna tego stanu,ale to jest do zrobienia na pierwszym miejscu,
następnie wnętrze,tapicerka fotela kierowcy i wogóle cały fotel jest mocno wysiedziany i kiwa się na prowadnicach-przejrze dzis forum,może dowiem się czegoś więcej o tym.
Wnętrze mam nadzieję,że się doczyści,mam też nadzieję,że nie będę żałował wydanych pieniędzy,zawsze marzyłem,żeby mieć starego,dobrego mercedesa,no i mam

Pozdrawiam
[URL=http://img228.imageshack.us/my.php?image=42234526ix5.jpg]

[/URL]