MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn sie 25, 2025 8:32 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop

Mor pisze:
jakiś buras z zapyziałego golfa

Ja cie prosze ty się pohamuj z takim słownictwem. Bo zapyziałymi golfami jeżdżą też kulturalni ludzie. Nie wiem w jakim ty świecie żyjesz kolego :evil: A z techniawą napiernicza tak samo dresik w w123... :evil: Ale oczywiście, przykładem musi być golfik... :evil: <br>Dodano po 4 minutach.:<br>
broneq pisze:
Od razu mam przed oczami ostanie "CO Z TĄ POLSKĄ" gdzie pani prezydent WAW'y zrypała posła PiS za seksizm Mnie to nie rusza, bo prawda jest taka, że częściej to kobieta potrzebuje w taiej sytuacji pomocy niż facet, ale facet czasem też nie może zmienić koła. Sam raz musiałem dzwonić po pomoc drogową (darmowe asistance) gdy w prawie nowym Matizie złapałem dwa koła naraz i żadnego nie mogłem odkręcić, bo fabryczny klucz był tak marny, że się obrobił przy próbie odkręcania śróbki

Heh, dla mnie z tym kołem to przykład z dnia wczorajszego ;) [zlosnikz]

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

(me: how) pisze:
Tak patrzę na te odpowiedzi teraz i swoją drogą, to jakieś dziwne to forum. Zamiast wspierać kolegę, pisać, że HWDP i namawiać go, żeby ustalił który to balkon i wrzucił kolesiowi cegłę, to zjechali go jeszcze za złe parkowanie i niezgaszenie silinka. Jakoś mi tak głupio

bo jak pamietasz Michu to jest porządne forum MB/8 a nie to inne gdzie wazelina leje sie strumieniami :):):):)

a wracajac do tematu mialem ostatnio przypadek nie zwiazany z samochodem ale z paleniem papierów w piecu w srodku dnia.... kiedy to ktorys z "kochanych" sasiadow zadzwonil na straz miejska ze pale plastiki czy inne gowna ... No i panowie przyjechali i oznajmili mi wlasnie taka informacje. Myslalem ze mnie trafi w pierwszej chwili ale nie dyskutujac zbyt wiele zaprosilem owych panow do piwnicy gdzie jest piec i pokazalem co pale.... sami byli zaklopotani i odnotowali tylko ze byli zeby ich sie naczelni nie czepiali i tyle.. a ja sobie dalej spokojnie palilem papierki:)))))

W164 ML 320CDI - 2007 "CZARNY" - nieretrofitowany

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

GrześMoto pisze:
Ale oczywiście, przykładem musi być golfik...

To niestety nie jest przykład. Mieszkam na rogu ulicy i skrzyżowanie koło mojej posesji często robi (prawie co sobota wieczór) za scenę kiepskiej muzyki z caraudio. I akurat powiedzenie z golfem nie wzięło się znikąd... Choć nie powiem, parę raz muza nawalała też z innego auta. Golfy są jednak dyżurne!

MB W201 190E 2.0 KAT 1992 r.
Nissan 350z '08 (480KM TT)
Ferrari Testarossa '91
Intrall Lublin III '05
2oo: Honda CBR 1000RR '08
Aprilia RSV4

Tytuł:
swój chłop

Mor pisze:
GrześMoto napisał:
Ale oczywiście, przykładem musi być golfik...

To niestety nie jest przykład. Mieszkam na rogu ulicy i skrzyżowanie koło mojej posesji często robi (prawie co sobota wieczór) za scenę kiepskiej muzyki z caraudio. I akurat powiedzenie z golfem nie wzięło się znikąd... Choć nie powiem, parę raz muza nawalała też z innego auta. Golfy są jednak dyżurne!

Bynajmniej ja Ci nie gadam że sami wiesniacy jeżdżą tym czymś co masz Ty w swoim garażu.

Tytuł:
postmistrz
Awatar użytkownika

dobrzan pisze:
ale z paleniem papierów w piecu w srodku dnia....

dobrzan pisze:
a ja sobie dalej spokojnie palilem papierki:)))))

Od początku wiedziałem, że TW "Kondor" to ty.

Ale co chcesz przez to powiedzieć? Jeśli komuś śmierdziało, to miał biegać po dzielnicy i wąchać z którego komina leci i czy to rzeczywiście papier?

Palenie śmieci, w tym plastyku to moim zdaniem zbrodnia gorsza niż telefon do odpowiednich służb, a cały problem sprowadza się do społecznego odbioru sytaucji, w której ktoś sięga po telefon. Jeśli w mundurowym widzi się jedynie znęcającego się nad obywatelem tępaka, to nic dziwnego, że włącza się jakiś sprzeciw. Ja w stójkowym widzę gościa, który opłacany z moich podatków ma obowiązek pomóc mi rozwiązać problem, jeśli nie mogę rozwiązać go sam. I owszem czasami ten gość i mnie dupnie, bo nikt święty nie jest.

Do mnie przyjechała Straż Miejska kiedy szkielet airkominowej 190tki z Anglii stał pod domem. Na początku psy wieszałem na tym, kto spowodował interwencję, ale jak już sobie pojechali, to doszedłem do wniosku, że tak naprawdę mieli rację, bo ja nie chciałbym mieszkać na przeciwko adlera1934. Kto bywa, ten wie. [zlosnik] A że ten ktoś nie przyszedł i nie powiedział o co chodzi? Wcale nie musiał. To ja hodowałem potwora na także jego ulicy.

Tytuł:
wiarus junior
Awatar użytkownika

absolutnie nie mialem nic przeciwko temu ze panowie przyjechali i jak pisalem w pierwszej chwili mnie trafilo jak ich zoabczylem w drzwiach ale potem wszystko bylo juz jak nalezy i se nawet z panami pogadalem po ludzku:) jesli chodzi o palenie w piecu to nigdy nie dopuscilem sie palenia plastikow czy innych gowien a tylko i wylacznie papierowe materialy:)

W164 ML 320CDI - 2007 "CZARNY" - nieretrofitowany

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

A do mnie raz przyszli ze nie zapalam lampy z numerem domu aaahahahahahhaa [zlosnik] Ojciec wyszedł spytał sie o so hośi dowiedział sie kultularnie zamknął drzwi i wyłączył dzwonek<lol>

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Mnie za czasow buggy niebiescy czesto odwiedzali, a to za sprawa mojego sasiada. Przyjechali poogladali, powiedzieli jezdzij sobie dalej po swoim, a my tu od czasu do czasu na telefon przyjedziemy i tyle.
Pozdrawiam

Daihatsu Cuore '92 - Bo tak...
Jawa 350 '82, WSK 125 '75, WSK 125 '79, WSK 175 '78, Komar, Trike 125 ,
Ex. PF 126p, Buggy 650, SHL M11, WSK 175, wiele innych..

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 53 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4

Strefa czasowa UTC+02:00