Myhau pisze:
tylko jeszcze głośników dobrych mi brakuje.
W tym wlasnie problem, ze caly system naglosnienia w samochodzie jest tak dobry jak jego najslabsze ogniwo i w 99,9% sa to wlasnie glosniki. W takich samochodach jak /8, W116, W123, W126, W201 a nawet W124 bez ActiveBass mozesz zapomniec o dobrym dzwieku bo z 10 cm glosnikow niczego porzadnego po prostu nie da sie wykrzesac. Chyba, ze wywalisz w drzwiach i tylnej polce dziury jak Berlin i zamontujesz jakies przyzwoite glosniki... Ja w kazdym razie jestem, jak by to okreslil
(me: how) vinowym fetyszysta i nie dodam nawet tylnych fabrycznych glosnikow na tylna polke (ktore i tak niewiele by daly) i w zwiazku z tym zupelnie nie zalezy mi na wypasionym radiu z odtwazaczem CD czy mp3. I tak slucham tylko radia. Ma byc tak jak przewidziala fabryka. Jakims cudem wszystkie uszczelki sa tym 29-letnim aucie w swietnym stanie i nic nie swiszczy nawet przy duzych predkosciach (testowalem jak dotad troche ponad 170 km/h), jest wiec szansa, ze wszystko bedzie wyraznie slyszalne. I o nic wiecej mi nie chodzi