Cytuj:
Frozen.Vodka fajnie ze jestes z warszawy, czy wielkim problemem by było dla ciebie gdybym ktoregos dnia pofatygował sie do ciebie i oblukał jak to sie u ciebie kreci?
Żaden problem, zapraszam serdecznie na Ursynów

Tylko daj znać na dzień wcześniej żeby mnie gdzieś nie wyniosło
Cytuj:
co do spalania to nowłasnie, jak to jest ze jednym pali w miescie 18 a innym 9.5 i do tego w przeważnie stojącej warszawie
U mnie historia zaczela sie od 15 litrów zaraz po zakupie.
Sukcesywnie wymieniałem jej: filtry, oleje, świece na oryginalne, przewody, uszczelkę pod deklem, oring pod nim również. Akumulator na nowy. Zrobiłem regulacje zaworów i obrotów a na koniec wywalilem ten "reperowany na drut" moduł zapłonu i tyle... Spalanie to: zaookraglając, (rekord) 10 litrów cały czas po Warszawie, Ursynów - Grochów - Centrum, najczęściej 4 razy w tygodniu. W korkach a jakże !
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
I co równie istotne (jak twierdzi "moj" mechanik) NIGDY nie leję 95 tylko zawsze Shell Super Duper power coś tam, coś tam albo 98 na BP.
Podsumowując w tej chwili pieję z zachwytu nad "gwiazdeczką" i tylko czekam aż sie coś zepsuje, bo to jakos zbyt piękne żeby trwało wiecznie...
Cytuj:
Nie ma szans, żeby jakakolwiek benzyna spaliła poniżej 10 w takich warunkach.
Średnio wychodzi ok 12l.
w zimie jeszcze nie jeździłem
![[smiech]](./images/smilies/smiech.gif)
Cytuj:
Dziesiątki kierowców i temperamentów, różne "technologie naprawcze" i tysiące innych faktów...
temperament mam raczej... "zadumany", chyba, że jakieś Tico sie wlecze to wtedy potrafi mi się "włączyć szalona krowa", ale potem natychmiast powracam do płynnej jazdy nie więcej niż 90-100 (w skrajnych przypadkach). Techniką pewnie moglbym załamać niejednego kierowcę, bo prawo jazdy mam od kwietnia
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Rajdowcem abolutnie nie jestem. Śmiało mogę stwierdzić, że takie małe spalanie to zdecydowanie wynik powyższych inwestycji finansowych, niźli talentu kierowcy
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)