Kijek dzisiaj zostal uzbrojony w uszczelki drzwi ( myslalem ze to ciezka praca a to ... pikus

az milo sie pracuje) klamki, lusterka i chromy drzwi

dostal tez swoje dawne kolka po malej kuracji

Uzbroilem tez bagaznik
ojjj baaardzo mi sie ten moj ,,nowy,, Kijek podoba

:D:D
Zdjecia nie oddaja efektu jakie robi auto no i byly robione lekko po zmroku bo sie zasiedzialem
Jutro byc moze zakupie srodek do zabezpieczenia podlogi i bagaznika w srodku ( zastanawiam sie czy warto to zabezpieczac czy wystaczy to co fabryka dala ???...)
Moze w weekend zaczne sie bawic w tapicerki

:D ( powiedzcie co daje zaklejanie folia otworow w drzwiach - pod tapicerka i czy warto to robic ??? )
Z niespodzianek ... nie moge dojsc co jest nie tak bo nie dzialaja mi 3 z czterech szybek .... wczesniej wszystko chodzilo teraz zachowuja sie tak jak by wogole pradu nie mialy .... centralny pieknie zaskoczyl ( swoja droga fajnie znowu uslyszec odglos zamykajacych sie po kolei zamkow)
No i nie bardzo wyszlo blacharzowi ustawianie szczelinek w tylnych drzwiach i jest troche ,,ciasno,, jak dla mnie...To na razie tyle niebawem zaczne sie duzo pytac bo nie bardzo pamietam jak szlo skladanie srodka

:D:D:D
Cyrkli nie bedzie

i musze sie pochwalic ze mam wspalania pania

siedziala ze mna prawie 3h i byla zla jak nie dawalem jej przykrecac ,,jakis,, srubek

i swietnie wyglada za kolkiem

a raczej fajnie jej prawie zzzzzaaa kierownicy nie widac

:D