Crazy_Russian pisze:
fajnie by bylo miec mozliwosc ponownego wpiecia starego Beckera.
Tak sobie właśnie zrobiłem - zmieniam radio, podmieniam kabelki przy głośnikach i tyle. Góra 10 minut i przekładka gotowa

.
Nie jest to nic skomplikowanego, wystarczy dokupić gniazdo ISO, założyć kostkę i wszystko podłączyć. Jest wtedy trochę
makaronu za radiem
Crazy_Russian pisze:
Jak sobie poradziles szerokoscia radia? Stary Becker Europa byl kapke wezszy w zwiazku z tym "nowy" Becker wchodzi ciasno, a w zasadzie nie wchodzi do konca.
A może być, bo jak do Ojca przymierzałem, to faktycznie ze 3mm brakowało. U mnie problemu nie ma, bo jak widać na fotce, nie mam (nigdy nie miałem) tej metalowej ramki montażowej

.
A swoją drogą, nie wiem czy też tak uważacie, ale te nowsze modele Beckera wg mnie o wiele lepiej pasują wyglądem do konsoli
W123 niż
124 (foto adlera z Jego wątku o włączniku

). Nie wiem, to przez drewno, te dziury po bokach, czy to, że jest głębiej wpuszczone. Ale i tak mnie ukrzyżujecie
aegm pisze:
kup ten czujnik a potem mysl o montarz, bo tak jak pisalem bez niego ani rusz
Kurka, dobrze wiedzieć. Zastanawiałem się, czy może sobie nie sprawić, jak się okazja nawinie, nawigacji jakiej. Teraz widzę, że nie ma co się w to pakować

.
P.S. Te Wasze "nowsze" Beckery też tak się grzeją?? Dotknąć się go z tyłu nie da!