Mitu pisze:
Łeb mi się zapalił na te debilizmy które wypisujecie (jedynie MercBeginner prawi dobrze). Albo Moderator zamknie ten wątek albo ja dostanę bana. PK2, Bukol nie będę komentował Waszych wypowiedzi, bo za bardzo Was lubię. Wybaczcie, ale jeśli chodzi o piłkę to naprawdę jestem nerwowy. A jak nie wiecie co Polacy robią najlepiej to Wam napiszę: NARZEKAJĄ i KRYTYKUJĄ!!!
No jasne. Trzeba umieć rozróżnić fakty od mrzonek Łukasz. Ta drużyna jest SŁABA i ma trenera DO BANI. A to, że było lepiej niż się wszyscy spodziewali, to jeszcze nie znaczy, że było dobrze. A tak znowu będziemy wspominać słynny zwycięski remis na Wembley
Tak - narzekam i krytykuję, ale co mam robić? Patrzę na grę Wybrzeża Kości Słoniowej i wiem, że nie mamy z nimi szans. Patrzę jak grają Czesi, reprezentacja malutkiego Narodu w porównaniu z Polską. Patrzę jak dostajemy w dupę od Ekwadoru, którego większość rodaków długo by musiała szukać na mapach. Patrzę na nieporadność Naszych w konstruowaniu akcji - sam jeden Jeleń ze Smolarkiem nie są w stanie wygrać meczu, a Żewłakow był już tak zmęczony, że jak Niemcy zrobili zmianę nie był w stanie nadążyć za Odonkorem. Ale Janas tego nie widział.
Tak więc Łukasz nie denerwuj się tylko spójrz prawdzie w oczy - na tym Mundialu nie ma drużyny grającej gorzej od Naszych. Niestety. I obawiam się, że mój wspólnik wygra oba zakłady przedmundialowe: że nie wygramy ani jednego meczu i że nie strzelimy ani jednego gola.