Witam wszystkich!
Tak oto post Buliego mający na celu pomóc w rozwiązaniu problemów z zapłonem przekształcił się w chamską polemikę.
Mam nieodparte wrażenie, że nie wszyscy wypowiadający się czytają post od początku do końca, więc wyjaśniam:
Cytuj:
Jeżeli tak to proponuję pożyczyć od kogoś inny moduł zapłonu i zobaczyć efekt. Ja miałem problem z losowo wypadającymi zapłonami przy prędkości ok 120 (nagle zwalniał do ok 80) i dopiero to pomogło (używany kosztował mnie 200zł).
…więc nie teoretyzuję Panie kolomanolo
Moja rozmowa z PP miała charakter „pogawędki”, a
Cytuj:
Nie chce Cie PP obrazić ale mam takie przemyślenie, że masz teraz 98% Mercedesa i 2% Poloneza . Zdaje sobie sprawę,że ważne są koszty, ale takie przeróbki będą gechenną następnych posiadaczy Twojego auta . Lepiej regenerowac, naprawiac, poszukiwać używanych, itd bo to ma byc MERCEDES!
było przemyśleniem (jak zaznaczyłem), a nie zarzutem czy uwagą!!!
Od początku udzielania się na forum przekonany byłem, ze służy ono, by pomagać i wymieniać się poglądami jak to robili w tym poscie Buli, Ocet, marcin280e, PP, szdowk, Brandon i Mike. Niestety okazuje się, ze CHAMSTWO i WULGARNOŚĆ również tutaj gości i smutek ogarnia…
Cytuj:
bo to żałosne
Panie webster i Panie airkomin!
Zgadzam się w pełni z Octem, że
Cytuj:
1. Jest niezaprzeczalnym, ze lepiej zrobic patent niz postawic samochod do lepszych czasow.
2. Podobnym pewnikiem jest, ze fajniej jest jezdzic pieknym orginalem niz jakims kundlem.
3. Kazdy z nas ma nadzieje, ze jego auto z czasem bedzie blizsze orginalowi.
i szkoda mi tylko, ze przez kilku z Was nie dało się o tym normalnie podyskutować
Pozdrawiam Darek