misiak123 pisze:
jak dla mnie to wina prowadnic, może są jakieś powycierane czo co?
jakub_gozdzik pisze:
Jedynym rozsadnym rozwiazaniem bedzie samodzielne zdjecie tapicerki
no właśnie jak na moje oko (po zdjęciu tapicerki oczywiście) wszystko jest ok, i stąd moje pytanie czy może być to wina prowadnic, a może jakiś plastików albo poluzowanych śrub. Nie wiem dlatego pytam, byćmoże ktoś już miał coś podobnego i coś rozsądnego poradzi ... nie uśmiecha mi się wyciąganie całych mechanizmów z drzwi a co za tym idzie szyb ... ale jak już wyciągne to może sobie na nowo szyby przyciemnie?
- SZYBERDACH -
sprawa ma się tak ... na szrocie X, "wyrwałem"

całą przekladnie z silnikiem, bat, lusterko wsteczne wewnętrzne, tylne mechanizmy el. szyb, przełączniki (szyberdach, podgrzewanie szyby) i ... el. antena. Za cene ...
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
tu jest najlepsze 90zł. Serio człowiek ze szotu nawet nie wiedział co sprzedaje i policzył mi tylko jak za te tylne mechanizmy szyb ... bo reszta według niego to jakieś pierodły... heheee ... oby więcej takich ...
a szyberdach ... zmieniony mechanizm i bat no i szyber działa, ma jakieś małe opory jeszcze ale wydaje mi się że to kwestia nasmarowania i będzie wszystko jak należy ...
także wszyscy Ci co mogli pomóc a nie pomogli powinni dostać starym batem po tyłkach
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
[żart]
strasznie się ciesze że wszystko zaczyna działać jak powinno ...
pozdrawiam wszystkich maniaków ..
(mam nadzieje że nikomu nie będzie przeszkadzało jeżeli wszystkie moje spostrzeżenia, rozwiązania, pytania i zdjęcia oczywiście będe umieszczał w tym wątku ... to będzie taki mój wątek

)
Pozdrawiam i niebawem fotki autka w pełnej okazałości ...