Witam sorka za odgzewke 2 tematu, ale tu pyatbie o listwy na spodzie drzwi, jak zauwazyliscie ich brak na zdjeciach, otoz auto ma w styczniu jechac do poprawek, zatem myslalem o powrocie listew
teraz pytanie, skad wziac (jesliby nowe) i ile kosztuja(nie pytam o ASO bo to inna bajka) ew ile moga uzywane kosztowac, ale w idealnym stanie??
I pytabnie, bo wiem ze ojciec bedzie przeciwny temu, poniewaz jest przekonany ze wlasnie przez te listwy tak strasznie gnija spody drzwi i blotnikow w "beczkach", moze i prawda, ale bez nich auto wyglada srednio
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
, czy daloby cos np. osadzenie tych listew szczelnie na jakims silikonie, tak aby nie dostawalaby sie tam woda?? Czy to ma wogole sens, pytam bo ja chcialbym aby to auto wygladalo jak najdluzej i najpiekniej jak to jest tylko mozliwe
I jeszcze pytanie, czy orientujecie sie moze ile moga kosztowac alufelgi, te piecioramienne(ktoś ostatnio pytal w dziale gielda, zdjecie zoltej beczki) z dekielkami z gwiazda?? Podobaja mi sie takie i chetnie bym takie sprawil mojej mercedes na nastepny sezon
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)