MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 23, 2025 8:22 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Panowie,

Dajcie już spokój bo faktycznie zamknę ten wątek. Póki co tego nie robię bo chcę Wam dać szansę na pogodzenie się.

Do PP: na zlocie mogłeś pytać o co chcesz i wszystkiego byś się dowiedział - gwarantuję. Trochę rozumiem Sebe, że się wkurzył, bo faktycznie się wkurzył. A Twoje pytanie o oryginalne mocowanie chłodnicy na pasach to mnie rozwaliło - znasz się przecież trochę więc chyba sprawa powinna być jasna - jasne, że to nie jest oryginalne. Poza tym każdy widzi to co chce i dla jednego coś się podoba, a drugiemu nie. Jedni lubią mieć cyrkle, odblaski i chromowane wstawki, inni gładkie lampy czy kierownicę z ringiem w 2 serii, pewnie ktoś lubi dodatkowe światełka i inne pierdoły a jeszcze inni chcą mieć oryginalne auto i nic nie dokładają - i tak trzeba się z tym pogodzić i już. Przecież nikt za to z klubu nie wyrzuca. Ja mam diesel'a zamiast M180 - sam go nie wkładałem tylko ktoś przede mną, ale wstydzę się trochę tego, i z uporem maniaka będę dążył do oryginału i tyle.

Do Octa: Sądzę, że bierzesz całą sprawę za poważnie.

Do Sebiego: Sebi jak takie smuty będziesz wypisywał to faktycznie wszyscy stąd uciekną - marudzisz i marudzisz. Dwóch ludzi wymieniło między sobą dwa posty a Ty już z tego aferę robisz, że wszyscy stąd uciekną i zostaniemy w małej gromadzie... Każdy wie po co tu jest i jakie są założenia klubu, więc nie sądzę, żeby to odstraszało - a jakieś zgrzyty zawsze są i będą - takie życie. Przypomnij sobie tylko nasz słynny temat lamp [zlosnik] , które ładnie zmieniłeś już z resztą (tak jak ja lusterko). [smiech] Wszystko będzie [ok]

Do Sebyy: Nie denerwuj się tak choleryku jeden, bo ludzie się Ciebie boją [zlosnik] [smiech] [oczko]

Do Wszystkich: Piszcie w mordę poprawną polszczyzną - będzie czytelniej, jak należy i przynajmniej nikt Wam się do tego nie przyczepi. A na przyszłość bez osobistych wycieczek i czepiania się.

Chyba skończyłem... [szalone]
Pozdrawiam

S202 C250T TurboDiesel Sport ASB '97
W202 C180 Esprit ASB '93 - ex

Ostatnio zmieniony wt cze 11, 2002 7:22 pm przez Pioterek, łącznie zmieniany 1 raz.

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

Numer GG: 1442573
Do Prezesa Pioterka:
Masz rację niech sobie pogadają tylko że Ty byłeś szybszy od samego zainteresowanego. A ja może i marudzę taka moja natura widać, ale coś jak widać z tego jest. [zlosnik] [cool]

http://www.zelazko.com.pl

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

Do Członka Honorowego Sebiego:
Byłem szybszy, ale to ich sprawa [oczko] .
A jak będziesz marudził to dostaniesz tytuł "Maruda klubowy" [zlosnik] [smiech]

S202 C250T TurboDiesel Sport ASB '97
W202 C180 Esprit ASB '93 - ex

Tytuł:
kombatant

Co prezes to prezes.
Bardzo mi sie podobalo zakonczenie dyskusji trzy posty temu :lol:
No coz, moze jestem troche inny, nawet blizniacy sie miedzy soba troche roznia, ale jesli chodzi o powaznie to juz dawno mi sie nie zdazylo, zeby ktos ten przymiotnik odniusl do mojej osoby. Dziekuje!

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2

Strefa czasowa UTC+02:00