Witaj Ocet
Przed chwilą napisałem długą odpowiedź ale w trakcie pisania tepsa rozłączyła moje połączenie no i przy ponownym połączeniu i zalogowaniu nie było już mojego postu. No trudno. Dość powiedzieć, że przykro mi ale nie ma blaszek, o których piszesz. Po mojemu to chyba chodzi o blaszki antywibracyjne, zapobiegają one piszczeniu klocków. Najczęściej można je znaleźć w zestawach razem z klockami. Ale klocków też już nie mam w ofercie.
To co oferujemy można znaleźć na naszej stronie
www.m.com.pl
Nie jest ona niestety uaktualniana na bieżąco. Powodem jest robienie w naszej branży super interesów za pomocą internetu
Z naszej oferty znika już wiele starszych modeli. Możemy zaoferować jeszcze trochę części (ale tych powiedzmy bardziej popularnych, eksploatacyjnych). Zapytania kierujcie bezpośrednio na mój e-mail
maciej@m.com.pl
Zrobimy tak, będę podawał normalną cenę detaliczną i dobrą cenę hurtową jaką w danym momencie będę mógł zaoferować (zawsze dopiszcie, że info macie z tego forum).
Aha od dwóch lat mocno siedzimy w szybach samochodowych. Tu oczywiście też znikają starsze i rzadziej spotykane modele. Ale zapytać warto.
Ja być może też będę potrzebował od Was porad i trochę części.
Pozdrawiam
Maciej