MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest ndz lip 27, 2025 7:26 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Autor Wiadomość
swój chłop

Pisząc że jestem chory masz rację (latem zmiażdżyło mi stopę) natomiast nazywając mnie skur.ysynem nie celujesz we mnie a w moją matkę. Jeśli czyta to ktoś o normalnym postrzeganiu rzeczywistości teraz już wie że me: how to ostatnie ścierwo któremu jak brakuje argumentów nie zawaha się wulgarnie obrażać szyjeś matki.

swój chłop

490 za wahacz to faktycznie trzeba mieć coś nie tak pod kopułą.

S124 250TD 1995
S124 300TD 1992

postmistrz
Awatar użytkownika

Numer GG: 60349017
Mi krzyknął za ładną stalówkę do 124 z ET 49 , 400zł :)

A wypadek ze stopą to kara od Boga za te wszystkie złodziejskie numery .
Karma wraca heniu , ta stopa to może dopiero poczatek...

postmistrz
Awatar użytkownika

W polowie poprzedniej strony naparwde bylem juz zalamany. Takie akcje bawily mnie tutaj 10 lat temu.
Ale zawsze warto jechac do konca: najpierw go zjehtowali, kierowali grozby karalne i mial dostac widlami po ryju, nie oszczedzili nawet matki, a na koncu zmiazdzylo mu stope. [zlosnik]
Nie no, final jest bezbeldny.

swój chłop

I to jest właśnie wiara w półprawdy którymi karmi wszystkich _me: how_ . Przedstawiam tu oryginalne PW które do niego wysłałem:
"Witam zdrowy goły wahacz to u mnie 250 zł. Wahacz uzbrojony w zdrowe łożysko, piastę, tuleje gumowo-metalowe i osłonę tarczy to 490 zł. Cena uzbrojonego zawiera też koszt przesyłki. Pozdrawiam."
Czyli normalne PW rozpoczęte powitaniem zakończone pozdrowieniem które krótko i rzeczowo przedstawia moją propozycję. Nie ma w niej nic nikomu uwłaczającego a jeśli coś w niej nie odpowiadało wystarczyło to PW zwyczajnie zignorować. Albo trzeba być debilem żeby na podstawie tego rozpętać burzę i przez kilkanaście postów wmawiać wszystkich że PW ode mnie się nie czyta ( ale propozycję cenową się zna bez jego otwierania). Tylko po co, może dla tego aby nabić sobie na licznik kolejne posty. Ale cóż logika chorego umysłu nie jest do ogarnięcia przez ludzi normalnie myślących.

swój chłop

no i dalej to samo,my jesteśmy oszustami,hejterami,a ja to już w ogóle patologia z pod budki z piwem,który tylko w ryj dać potrafi. aha i nawołuje wszystkich do najazdu na jego siedzibe,spuszczeniu mu łomotu i puszczenia wszystkiego z dymem. za to ów jegomość jest pasjonatem i uczciwym sprzedawcą oddającym nie tylko towar ale i serce kupującemu. ręce opadają ... fakt,że w ryj dać lubie. i do sądów ludzi nie "zaganiam". wole rozwiazania "z dreszczem emocji". nazywaj to frendzlu jak chcesz. szlachta najczęściej tak wyjaśniała spory. a ten kto co chwile bełkocze o zgłoszeniu organom ścigania jest zwykłą ZAGANIARĄ.
490 za wachacz. nie wierze. ja dla kolesia raz sprzedawałem kompletny za 120 to mi się wydawało,że go kroje.za 490 i dobrą flache to bym oddał 2 wachacze,belke i dyfer do 200D ...

W123 250 sedan '81
vw Touran 1.9 dsg - na codzień. wierny jak beczka.

swój chłop

Szlachta frenzlu tak wyjaśniała spory w średniowieczu w którym ty mentalnie najwyraźniej do dziś pozostajesz. Bo od kilku wieków żaden szlachcic nie hańbił by się rękoczynem. A o zgłaszaniu organom zaczął tu bełkotać me: how. Poczytaj sobie najpierw cały wątek bo widzę że sam nie wiesz w co się wcinasz. Co do cen to jak kogoś nie stać na drogą knajpę to szuka tańszej a nie obraża jej właściciela i jego matkę że mu jest za drogo. No chyba że jest chamem, bo szlachcic nigdy by tego nie zrobił.

swój chłop

tak,już tu wszyscy twoją matke nawyzywali itp idź zagonić do prokuratury. bo do tego masz wielką smykałke. i widze,że rozmowa z tobą nie ma sensu. tak jak me:how napisał - plują ci w jape a ty jeszcze ją otwierasz. aha,nikt cie tu nie obraża a tylko jak Max Kolonko - mówi jak jest.

W123 250 sedan '81

postmistrz
Awatar użytkownika

Heniek jest gorszy niz Rumun na A2, ktory na parkingu wciska ludziom te chinskie pily lancuchowe.
Mowisz takiemu, zeby pospierdalal, a on ci sie laduje do samochodu.

Kupilem kompletny wahacz za poltorej stowy. Nikt normalny nie bedzie zabieral z niego 30-letnich tulei i pordzewialej oslony tarczy. No chyba, ze taka lajza jak ty, zeby je pozniej komus wcisnac cichaczem przez PW za chore piniondze.

Widze, ze bardzo chcesz pogadac o wszystkim, nawet, ze cie noga napier.ala, ale wypierasz istote watku: nagrabiles sobie i masz tutaj dozywocie.

swój chłop

Kowal 80. Skoro rozmowa ze mną nie ma jak twierdzisz sensu to po co swoją japę otwierasz i wcinasz się że swoimi urojeniami. Jak masz problem ze swoją agresją bo piszesz "fakt że w ryj dać lubię" i lubisz rozwiązania "z dreszczykiem emocji" a do tego wydaje ci się że jesteś szlachcicem udaj się do psychiatry. Jest szansa że ci tam pomogą. A nie bredż o Maxie Kolonku w internecie.

swój chłop

me: how istotę wątku to ty sam dawno wyparłeś. I porównywanie mnie z Rumunem nachalnie wciskającym się do auta jest bez sensu. Bo to ty ogłosiłeś wszem i wobec że chcesz kupić wahacz. Ja tylko na ogólnie dostępne ogłoszenie w sposób kulturalny odpowiedziałem i tyle. Normalnemu człowiekowi w tej sytuacji jeśli nie odpowiada proponowany towar, cena, sprzedawca czy coś innego po prostu taki anons ignoruje. Przecież nie wymuszałem na tobie skorzystania z mojej propozycji. Ale będąc forumowym pieniaczem i do tego kłamcą usiłującym postronnym czytelnikom wmówić " nie czytam od niego postów choć wiem co w nich jest napisane" zozpętałeś wichurę. A "kto sieje wiatr ten zbiera burzę".

swój chłop

Sam fakt,że chcesz za taki wahacz 490zł to można cie nazwać oszustem i naciągaczem bo nikt o zdrowych zmysłach za takie coś tyle nie woła.Racja ,że w beczkach zdarza się ,że gnije osłona czy cały potrafi się złamać jak ma dwa miliony nalatane ale cena zdrowo przesadzona.Jasne, że me:how jak i inna osoba jeśli taka cena nie odpowiada to nie kupi ale trafi się jakiś ktoś co to kupi to zostanie dosłownie wydymany na kasę ale później to wraca i pojawiają się wątki na forum.

Także takie wyzywanie jest śmieszne a czas się zastanowić ,że jednak coś jest "ze mną nie tak " skoro wszędzie o tobie mowa a raczej nikt sobie tego nie wymyśla od tak.
Ja też trochę handluję częściami i jeszcze się nie zdarzyło ,żeby ktoś miał publicznie pretensje wobec mojej osoby.

S124 250TD 1995
S124 300TD 1992

swój chłop

Ale też zdarzało ci się u mnie kupować jeśli cena ci odpowiadała. I jestem pewien że gdybym ten wahacz zaproponował me: how w PW za np. 50 czy 100 zł. to szybko i po cichu by go ode mnie kupił tak robi wielu na tym forum. Ale że 250 zł. to mu za dużo to robi z niczego aferę. Przecież na forum ponoć nie piszą dzieci ani inne osoby które nie odpowiadają za swoje działania i czyny. Jest wolny rynek a nie czasy gdy np. cukier w całym kraju kosztował 10zł 50gr. A jeśli ktoś coś sprzedawał drożej był piętnowany i karany jako spekulant. Coś się komuś epoki pomyliły. No gdyby rzeczywiście coś u mnie kupił i było coś nie tak ale pieniactwo dla samego pieniactwa nie jest normalną rzeczą.

swój chłop

ale ty pierd... na bank to efekt tego,że jak byłeś mały to ci ktos do wanny wchodził.
kilka osób ci mówi żebyś ciągnął kiche a ty dalej swoje. ty naprawde wierzysz w to,że my jesteśmy pojeb... a ty jesteś normalny. i to nie pytanie tylko stwierdzenie. szczerze to nie chciałbym mieć tak nasrane w donicy. i już nie płacz tak o tym,że lubie czasem wyjaśnienia siłowe. ciebie to pewnie nie dotyczy bo na bank jesteś mazgajem a ja do takich rąk nie wyciągam. a pewnie nawet za samo srogie spojrzenie byś poleciał do prokuratury. więc oddychaj spokojnie. i dalej taplaj się we własnych odchodach.

W123 250 sedan '81

swój chłop

No i kolejny pościk poj.ba (to nie domniemanie a fakt) Kowal 80. który nic rzeczowego nie wnosi tylko jest kolejnym dowodem na jego poziom intelektualny i stan psychiczny. Niestety, żebyś choć trochę zrozumiał o czym piszę muszą zniżać się do twojego poziomu wulgarnego bełkotu za co z góry przepraszam postronne osoby czytające ten wątek. Zwracam się także do moderatora tego forum o usunięcie tego wątku by ukrucić szaleństwo tych dwóch nawiedzonych. Tym bardziej że jak już zostało to wszem i wobec oznajmione wahacz został zakupiony. Dalsze przyzwolenie na trwanie tego nie wnosi nic rzeczowego na tym forum. Może to i zwiększa czytelność forum ale nie jest to powód do dumy gdy w jednym wulgarnym wątku jest dziennie więcej postów i wejść na niego niż przez cały tydzień w wątkach fachowych na całym forum.

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00