_me: how_ pisze:
Jestes nie tylko zlodziejem i oszustem ale na dodatek idiotą, bo ktorys raz wysylasz mi propozycje zakupu swoich niepasujących i nienadąjacych sie do uzytku czesci, wiedząc, ze jestem jedyna osobą, ktora nie odpusci ci numerow, ktore odpierdzieliles ludziom na tym forum. A jak bedziesz sie dalej ciskal, to zapytam US w twoim miescie, czy przypadkiem prowadząc podjazdową sprzedaz na krzywy ryj nie walisz Beaty w dupe. Twoje dane mam od kolegi, ktorego przewaliles.
I nie pisz do mnie na PW, bo nie czytam.
Złodziejem to już pisałem kogo możesz sobie nazywać. Oszustem to sam jesteś chcesz przekonać forumowiczów jaki jesteś "Cool" mówiąc "nie pisz do mnie na PW, bo nie czytam." a tymczasem wszystkie PW ode mnie zarówno teraz jak i wcześniej czytałeś i nawet na nie odpowiadałeś. Idiotą też jesteś jeśli myślisz że przy obecnie obowiązujących ustawach możesz bezkarnie publicznie (na wszelki wypadek kopiuje twój wątek i PW na dysk) używać zwrotów wulgarnych w kontekście szefowej rządu. I to do ciebie prędzej mogą zapukać odpowiednie służby i wcale nie potrzebny mi do tego twój adres. Natomiast mój adres jest ogólnie znany tak jak i mój nick który w przeciwieństwie do niektórych na forach jest taki sam od ponad pięciu lat i się go nie wstydzę. Nie sprzedaję części "z dziupli" a mój plac i moja pasja już parokrotnie była opisywana przez miejscowe media więc to ty nie masz się co ciskać bo przed nikim "ameryki nie odkryjesz".
Generalnie widzę że zamiast rzeczowego wątku o kupnie części _me: how_ chce po raz kolejny rozkręcić hejtowy wątek bo takie mają na forach wzięcie i rozkręcają aktywność w przeciwieństwie do tematów fachowych które niejednokrotnie pozostają bez odpowiedzi. Zostawiam więc to moderetorowi czy chce w to brnąć czy wywali ten wątek w kosmos skupiając się na kupnie części do czego jest przeznaczony ten dział. Mnie jest obojętnie bo jak mówią "nie ważne co piszą tylko żeby nazwiska nie przekręcali".