Bukol pisze:
Sezon ogorkowy? Kosmitow ostatnio na forum brak, mozna pogadac o cieciu

Ja jestem za, zadne cudo z takiej 140-tki, do tego Anglik, czyli bezwartosciowy smiec na kontynencie. A widac w UK do jazdy go nie chcieli. A tak przynajmniej pozwoli innym cieszyc sie z ich autek.
Spodziewałem się, że i takich głosów nie zabraknie, choć nie ukrywam, że nie spodziewałem się takowego akurat od Ciebie

Gdyby dziesiąt lat temu któryś z handlarzy pomyślał podobnie o Twoim obecnie Adenauerze to nie byłby on Twój i mógłbyś się nim jedynie ogolić. Czy angliki to bezwartościowy śmieć to już temat na inną dyskusję bo wciąż tylko w Polsce są "nielegalne" a wszędzie indziej mogą być wartościowe o ile znajdą się na nie amatorzy.
Ja tam twierdzę, że SEL600 to jedno co go wyróżnia a to, że ma kierownicę po prawej to kolejny plus świadczący o wyjątkowości tego auta bo na pewno na ten rynek nie sprzedano ich wcale dużo a kto wie czy nie był wyprodukowany na indywidualne zamówienie bo Mercedes traktował ten rynek przy wielu modelach po macoszemu na co przykładów mam sporo.
Tak w ogóle to ów
necro (swoją drogą dobra ksywka jak na tnącego takie auta:) pewnie nie wie, że są pewne rejony w Rosji gdzie to auto poszłoby od ręki, za dobre pieniądze i na bank jeszcze by pojeździło