darus pisze:
Sorry, może to nie moja sprawa, ale po co kupować i za chwile sprzedawać (nie mam na mysli handlu dla zarobku). Może błotnika nie znajdziesz w kolorze 172, ale to nie problem go przemalować. Ja bym się nie pozbywał zaraz tak fajnego egzemplarza.
No po to żebyśmy mieli co rozważać

Jak coś pomaluję to już będzie nieoryginalny - czyli dla mnie słabo

. Poza tym, tak szybko pewnie go nie sprzedam - pozornie chętni na dobry, zarejestrowany i ze znaną historią egzemplarz są ale w realu to już mniej.
Jak sprzedawałem bdb beczkę - Signalrot (niestety manual), to bujałem się kilka dobrych miesięcy zanim znalazł się gość, któremu naprawdę pasowała.
Więc myślę Darus, że auto będę używał przez kilka kolejnych miesięcy, nacieszę się, wyprowadzę i może zostawię. Kupiłem je przez przypadek, z czystej fascynacji cool-stanem, decyzja w 15min po rozmowie z Emerytem i kilku km próbnej jazdy. Czaję się na dobre 190, przynajmniej 2.0 - automat, manual wszystko jedno. 124 jest ok tylko duże.
THC pisze:
Dalej szukam łokcia i błotnika - kolor 172 - Mistrzu THC - help - użyj swoich wpływów i podrzuć informację (szczególnie interesuje mnie błotnik). Pamiętam, że masz dla mnie ok Beckera - zastanawiam się jak go przejąć.
Na razie nabyłem gaśnicę - będzie pasować?