Witam, mam na sprzedaż BMW E34 w bardzo dobrym stanie. A kto jak nie forumowicze docenią zdrową, niezmęczoną, zadbaną i utrzymaną w oryginale piątkę.
link do ogłoszenia
http://otomoto.pl/bmw-518-zadbana-angli ... 97096.htmlw ogłoszeniu zapomniałem dopisać, że w aucie są oryginalne lampy hella które przerabia się w trymiga na kontynentalne. a data pierwszej rejestracji to 25-10-1994
Czy warto przekładać ? Myślę, że warto z uwagi na stan techniczny. Jeśli ktoś ma dojście do migomatu, garaż i 3 dni wolnego czasu może zrobić sobie solidne auto na następne kilka lat.
Osobiście uważam, że lepszy przełożony anglik aniżeli bity z czterech stron europejczyk, z przebiegiem pół miliona ładnie cofniętym na 189 tys. czy tez zajechany wiejski parch z piętnastoma kilogramami szpachli i wielkim napisem ALPINE czy PIONIER na szybie i obowiązkowo znaczkiem M
Auto stoi w Gdańsku Brzeźnie lecz za kilka dni wraca do Pszczółek (24 km od Gdańska Głównego)
Oczywiście cena do negocjacji, możliwość kupna samego angola gdy posiadamy własne graty do przełożenia lub chcemy ciąć lecz wg mnie szkoda.