Nie to żebym chciał komuś marnować interes ale... Mówicie o zniżkach na paliwo max do 8 gr na litrze. Wszyscy rzucają się na to jak szczerbaci na suchary bo jak znajdzie sie ileś osób, które bedą tankować tylko TAM to bedzie summa summarum taniej. I to jest myślenie jak najbardziej OK. Zastanwia mnie tylko, że bez żadnej inicjatywy grupowej KAŻDA stacja daje 3% zwrot za zatankowane paliwo (i nie tylko stacje biorą w tym udział- wszędzie gdzie się płaci ta kartą) dla korzystających z darmowego konta bankowego w jednym z ogólnopolskich banków. W prostym przeliczeniu przy cenie paliwa 5,00 pln, wykorzystując to narzędzie każda STACJA sprzedaje to paliwo po 4,85 czyli ze zniżką o 15 groszy. Nie mam w tym żadnego interesu, nie pracuję ja, ani żona, ani żaden pociotek w owym banku, po prostu od kilkunastu lat siedzę w bankowości. Jesli będziecie zainteresowani taką zniżką to dajcie znać- podam nazwę banku na priv, ale myślę że sami już wpadliście na to, jaki to bank. Nie chcę uprawiać kryptoreklamy. Po prostu mam, używam i jestem zadowolony.
PS Warunkiem darmowego konta jest wpływ 1000,00 zł miesięcznie na konto (obojętnie w jaki sposób oraz z jakiego tytułu). Ile kosztuje bez tych wpływów nie wiem, ale i tak się opłaca. Nie jest to karta kredytowa, po prostu zwykły ROR + karta płatnicza bez żadnych debetów i innych limitów w standardzie. Aha, założenie konta nic nie kosztuje