dymion83 pisze:
cos nie jarze tego...to po co mozna krecic aparatem zaplonowym w lewo i prawo skoro nie ma podobno regulacji??????? od czegos to jest tak?wystarczy wyjasnic a nie od razu wybuchac...panowie to logiczne ze z ta wiedza ktora macie nie urodziliscie sie tylko albo wyczytaliscie albo ktos GRZECZNIE WAM wytlumaczyl...
Twoje życzenie jest bardzo logiczne i słuszne ale tłumaczyć komuś można coś o czym ten ktoś ma jakieś pojęcie. W innym przypadku nazywa się to nauką. Mnie osobiście nikt niczego grzecznie albo niegrzecznie nie tłumaczył. Po prostu wziąłem książkę i się uczyłem. Skoro jednak twoje stanowisko jest takie jakie jest, chciałbym zaproponować ci wspaniałą książkę około 2600 stron czystej wiedzy wyłącznie o modelu mercedesa w126 we wszystkich odmianach. Mnóstwo tabelek, rysunków i tekstu. CHĘTNIE pomogę ci ją zdobyć i po jej przeczytaniu bardzo chętnie wytłumaczę ci wszystkie zawiłości problemu, który chcesz zgłębić. Przynajmniej będę miał satysfakcję, że rozmawiam z człowiekiem , który wie o co chodzi. Jeśli zaś chodzi o grzeczność nie musisz nam jej braku zarzucać. Gdyż wszyscy koledzy bardzo grzecznie ci usiłowali w najdostępniejszy sposób wytłumaczyć zasadę działania występującą w Twoim problemie. Naprawdę nie musisz nam przypominać o grzeczności. Pozwól, że zacytuję ci polskie przysłowie, "....pokorne cielę dwie matki ssie...". Zatem nie nauczaj nas w jaki sposób (grzecznie mniej lub bardziej) mamy ci tłumaczyć proste sprawy ale zadaj sobie trud i poznaj problem. aby później zwrócić się do nas z konkretnym pytaniem. Pzdr.