sneer pisze:
jesli to wycie, to TTTM. Wyją, a raczej śpiewają mosty. Można zwalczyć, ale wiekszosc sie przyzwyczaja.
z klimy Ci nie smierdzi? to niestety problem jest....
Wiem jak wyją mosty w mercedesie i innych samochodach, to raczej nie będzie to. Ciężko ten dźwięk scharakteryzować, ale jest jednostajny, ani ciszej ani głośniej przy większym obciążeniu układu napędowego, najbardziej mi przypomina właśnie dźwięk jak łapałem gwoździa w oponę. Nie jest to głośny dźwięk, paru znajomych już przewiozłem i żaden sam z siebie tego nie usłyszał. Co do klimy o dziwo nie śmierdzi, czytałem o problemach z czyszczeniem tego dziadostwa i zdecydowanie wolałbym się za to nie zabierać

WeebShut pisze:
A gdzie bad looki na przednich lampach?

E tam bad looki, fajnie jakby kangur był z przodu, ale nie ma i chyba obecne przepisy już nie pozwalają na ich zakładanie. Lepiej by się parkowało

matrix pisze:
Twój po kierunkach widzę "hameryka" i przed liftem jeszcze.Masz jakiegoś sprawdzonego magika w naszej okolicy na te częste i upierdliwe awarie
![[zlosnikhihi]](./images/smilies/zlosnikhihi.gif)
?
Przed liftem, ale z tego co mi wiadomo, to jednak wersja na Europę. Na pewno jednak wyprodukowany w USA, jakoś nie mogę nigdzie znaleźć kiedy dokładnie je składali w Europie. A magika od Jeepów właśnie jeszcze nie mam, inaczej bym nie pytał co to mi tak jarmoli

Na razie jeszcze samo z siebie się nic nie zepsuło, wymienione były tylko zużyte części, ale pojeździmy zobaczymy

Mechanikę robił nam gość z Lublina, boczna ul. Kunickiego.