THC pisze:
Zrób licytację to się dowiesz ile jest warta.
Pisząc posta początkowo napisałem nawet, że dziękuję za propozycje typu "wystaw na allegro od 1 zł, to się dowiesz", ale skasowałem to z nadzieją, że potencjał forumowych troli się wyczerpał. Jak widać niepotrzebnie to zdanie wykasowałem.
trocin pisze:
alu po 80-100zl
heniekx pisze:
a felgi takie można trafić w cenie 300 za cały komplet.
Skąd Wy ludzie mieszkacie?
Wszyscy kupują po 50, 80, 100 zł, a jak ja szukam, to za 400 zł, to jest, owszem, komplet, ale do gruntownego remontu, a często dodatkowo do prostowania z jedna sztuka przynajmniej. Dodatkowo trafienie kompletu o poszukiwanych parametrach/rozmiarze = często trafieniu w totka...
Ale rozumiem, że Wy otwieracie allegro i widzicie tych ofert milion. Pewno ja mam inne allegro.
Skwituję to niegrzecznie: Przemądrzałe trole.
I rzucam wyzwanie. Od ręki kupię 4 komplety ośmiodziurowców 7Jx15H2, ET 41 1244011302 w idealnym stanie (proste, bez odprysków, z niepodrapanymi rantami i błyszczące lakierem w każdym z ośmiu otworów) po 300 zł za komplet. Z niecierpliwością czekam na oferty.
A wracając do opisu - napisałem z uśmieszkiem o "nowej, okołoosiemnastoletniej oponie" nie w kontekście jazdy na tym szmelcu, ale raczej
1) podkreśleniu, że felga jest NAPRAWDĘ nieużywana/nowa
2) z myślą o ewentualnym wykorzystaniu jako właśnie "ładnego zapasu" o czym pisał PanKot, ale jak widzę ostatnio poczucie estetyki dużej części kolegów z forum zaczyna mocno odbiegć od mego, nad czym mocno ubolewam.
Pozdrawiam
Szymon