Najpierw był sąsiad z papierosem, później miły sklep z garniturami u pana Ryśka a teraz to...
Cytuj:
Nie wiem co o tym myślicie i jak wam się to widzi
na znak protestu i solidaryzacji z Tobą mój pies zesral sie na laptopa...
A teraz na poważnie, wstrząsneła mną historia o szybkim wyjeździe z kuzynem (zapewne znawcą tematiu) do Warszawy i pragnę pomóc aby już nigdy nie trzeba było mieć spieprzonego wyjazdu przez zmiany w allegro. Ponieważ model W123 produkowany był w latach 76-85 ja na logike zrobił bym tak. Na głównej stronie serwisu
www.allegro.pl klikam na dział Motoryzacja, tam klikam na dział samochody poźniej w dziale samochody klikam na dział osobowe, w dziale osobowe klikam na dział Mercedes. W tym dziale zjezdzasz prawie na sam dół i w "Parametry Przedmiotu" wpisuje w/w lata produkcji. Później z "Opcje Przglądania" zaznaczam województwo mazowieckie lub centralnie Warszawę i już masz wszystkie beczki, oczywiście wyskoczy też kilka W116, W126 i Galęd ale powinieneś ogarnąć. Oczywiście sposób nie jest doskonaly bo beczunie znajdziesz też w dziale "zabytkowe". Mam nadzieje że teraz kazdy wyjazd z kuzynem zakończy się udanym oglądaniem autek
![[zlosnikok]](./images/smilies/zlosnikok.gif)