Ładny ale drogi...
Trochę poszukałem i znalazłem w zakończonych aukcjach...
http://allegro.pl/item922054358_mercede ... lecam.html
W samochodzie nie działa parktronik. Był ściągany przedni zderzak (żona właściciela wyjeżdżając z garażu nie zachowała ostrożności, samochód bujnęło na wyjeździe i zderzak zawadził o zamknięcie garażu), opony do wymiany, felgi troszkę zniszczone ale nie masakrycznie. Skóra w niezłym stanie (właściwie najładniejsza jaką w ogóle widziałem), wszystko kompletne i nie połamane!!!! Zapomniałem o kierownicy - jest do obszycia - nie wytarta tylko rozerwana skóra (właściciel powiedział, że przez psa). W miejscu rozerwania właściciel zawinął to taśmą...
Parktornik wg mnie ma jakiś "niekontakt" w czujnikach (tak też wynika z tabeli kodów którą znalazłem w necie). Dla chętnego powiem że cena utargowana przeze mnie to ok 30000 (opony, parktronik, kierownica); '97; ok 215000km (można sprawdzić w ASO - ja sprawdzałem), od 10 lat u jednego właściciela. Jeśli ktoś szuka diesela to naprawdę polecam. Nie jest to żaden mój znajomy... Poprostu na początku szukałem diesela żeby zaoszczędzić na kosztach paliwa, ale po znalezieniu rodzynka w benzynie nie zastanawiałem się długo.
Więc jeśli ktoś szuka to niech sam zadzwoni, właściciel bardzo miły jegomość w wieku ok 55 lat.
Honda AfricaTwin RD03 - ginący gatunek