blackmilk pisze:
to bylo wiecej niz pewne...
ale szacunek dla najmana ktory mial jaja by wyjsc na ring z takim czolgiem
Tu się kolego z Tobą zupełnie nie zgodzę.
Najman to ciota potworna ... moze jako tako boksuje - cieżko nie umieć boksować jak się od kilku lat to robi ale jest jak krowa co dużo muczy i ni ch**a mleka nie daje. Słyszeliście co wygadywał? Ja bym się na jego miejscu wstydził...
Co do Mariusza to ... z pierwszej ręki z jego sparringów wiem, że nie miał szans z Najmanem .. gdyby walka potrwała jeszcze z 2 min. No i gdyby "samozwawczy najlepszy polski bokser" nie narobił w gacie przy pierwszym lowkicku. To był już sygnał dla Pudzianowskiego do szaleńczego - czysto wiejsko-dyskotekowego ataku. Sam stawiałem na Najmana chodź wolałem żeby Pudzian wygrał bo darzę go większą sympatią (tego pierwszego nie da się darzyć zadną ... :/ ). Finalnie - nie zobaczyliśmy żadnego widowiska sportowego a tylko rzeźnie w wykonaniu chłopaka wychowanego na dyskotekach pod Łowiczem i w Wildze
Cytuj:
Nie dość że wygwizdali Najmana
No może gwizdać faktycznie nie powinni... jednak jest to największy moim zdaniem padalec polskiego boksu. Ja bym mu nie okazał szacunku dopóki by sie nie zastanowił trochę nad sobą

Chciał bym zobaczyć walkę Pudzianowskiego z Bobem Sappem ... to mogło by być widowisko - przekonali byśmy się jak twardą szczękę ma Mariusz .. ale myślę, że zrobił by Sappa szybkością - tu wszystkich zaskoczył nasz strongmen. Sprawny jest cholernie jak na taką masę.
Sebian pisze:
Podobno Pudzian podpisał kontrakt na następne 4 walki.
Oboje podpisali

Jednak Najmana chyba nikt nie będzie chciał ogolądać po tym co pokazał
majic77 pisze:
czas pokaże jak dostanie kogoś z mma a nie boksera.
No wiesz. Są bokserzy, którzy cholernie dobrze sobie radzą zarówno w K1 i MMA. Chodźby Mighty Mo czy nawet Botha się pokazał ładnie kilka razy. Boks w wykonaniu wirtuoza tego sportu jest dla mnie nadal sportem nr. 1 wśród sportów walki
Ok. Walka krótka to i nie ma się co rozpisywać.
A oglądał ktoś wczoraj Vitalija ? .. heh 2 walka w jego karierze, która była stoczona na pełnym dystansie. Chwilami było wesoło
![[oczko]](./images/smilies/oczko.gif)
Więc mamy teraz bodaj 39-37-2

i czekam na więcej.
C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex