trocin pisze:
kolega kupil za 250zl w Biedronce, wgral AM i spisuje sie swietnie, tylko troche za maly ekran (3,5")
Komornick pisze:
navi z biedronki, kolega kupił za 200zł , po 4 godzinach jazdy przy temperaturze zewnetrznej 20 stopnia zagrzała się
Ogólnie rzadko jeżdżę z nawigacją, ale korzystałem ostatnio z biedronkowego sprzętu Navia Nv45 bodajże. Te 3,5" jak dla mnie wystarczą, jednakże wielkim minusem jest dla mnie powolna praca. Najdłużej trzeba czekać na szukanie satelitów. Prawdopodobnie jest to spowodowane wgraniem wszystkiego, co możliwe na tego rodzaju sprzęt (AutoMapa, seryjna MapaMap - wg mnie o wiele bardziej czytelna od AM, MP3 i inne pierdoły). Inaczej sprawa się ma z identycznym modelem u drugiego kolegi, który ma standard - sprzęt chodzi trochę szybciej, ale nie jest to GoClever...
GoClever 5", którego mam teraz przed sobą, wydaje się być ogromny w porównaniu do Navii Nv45! Z tego, co się orientuję ma lepszy procesor, bo pamieć chyba taką samą. W każym bądź razie chodzi jak "szczała". Niestety nie jeździłem dużo z nią i nie wiem czy sprawuje się tak dobrze jak Navia z MapąMap, ale z relacji familii jest to zacny sprzęt zakupiony w Media Markt za 380zł.
Obecnie sam zastanawiam się na GoClever
trocin pisze:
Zobacze jeszcze w przyszlym tyg. co mi w MediaMarkt zaproponuja...
Mam nadzieję, że jesteś mądrym chłopcem i w MediaMarkt tylko macasz?
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)