Cytuj:
Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem Raportuj ten post do moderatora.
Przede wszystkim Ewelina centra handlowe nie są dla małych dzieci a tym bardziej niemowlaków.
Osobiście omijam centra handlowe dużym łukiem.
Dziecko ma niecałe 2 lata... a z tym świeżym powietrzem to jest ciężko w tym mieście:]. Ale też tak uważam, że to nie miejsce dla dzieci..
McCoy pisze:
EwelinaP napisał:
Dziecko natychmiast zostaje nafaszerowane środkami odurzającym i np jest golone..
Poprawię się: zostało nafaszerowane i ogolone. <br>
Dodano po 13 minutach.:<br>
Cytuj:
Tak sprawa została przyciszona z wiadomych przyczyn - to wierutne bzdury jak czarna wołga i inne tego typu pierdoły, więc błagam przestańcie już pisać o wycinaniu organów, goleniu i faszerowaniu...
Nie pisałabym tu brukowych plotek, na które szkoda mi mojego czasu i Waszego. Piszę o smutnej, ale prawdziwej i wydawać by się mogło wprost niewiarygodnej rzeczywistości. Mi również do tej pory trudno uwierzyć w to co się stało. Znajome dziecko leży wciąż w szpitalu i nie wiadomo czy się wybudzi. Trzeba jedynie pogodzić się z tym, że żyjemy w kraju, w którym dzieją się sytuacje absurdalne na codzień. Duże sprawy, szkodzące renomie potentatów zawsze były elastycznie utajniane.. My karmieni jesteśmy zazwyczaj stekiem ogłupiających społeczeństwo informacji w tv i innych mediach...