No i odgrzebałem wątek bo dostawałem wiele wiadomości na pw żeby napisać jak się sprawuje
![[zlosnikz]](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Już mamy go ponad rok więc w miare dokładnie mogę opisać auto

Na przykładzie xm'a, który jest uznawany za samochód który musi się psuć, muszę powiedzieć że nie mam pojęcia skąd wzięła się opinia na temat tych samochodów... Naprawde jestem kosmicznie mile zaskoczony jak potrafi być bezawaryjny i niesamowicie wygodny, przez 1,5 roku włożyłem w auto niecały 1000zł, wymieniane były zwykłe rzeczy jak przy małym samochodziku miejskim
spalanie przy mojej jeździe 6-7 litrów więc znikome jak na tą mase samochodu

Jeśli chodzi o wyposażenie, a ma chyba wszystko (klima automat, el fotele lusterka, szyby, podłokietnik też jest elektryczny
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
i mase innych rzeczy) nie zepsuło się nic, wymieniłem tylko bezpiecznik od fotela kierowcy (koszt 2,5zł). Muszę powiedzieć że miałem obawy co do tego samochodu, wiadomo jakie są opinie, xm to skarbonka, drogi serwis itd a jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony z maleństwa
Trzeba tylko znaleźć odpowiedniego mechanika, i wszystko w tym aucie okazuje się banalnie proste... Myślałem że będzie to pierwszy i ostatni samochód francuzki ale już myślimy o xm'ie 3,0 V6, także polecam w 100% ten samochód osobom, które miały takie obawy jak ja przed zakupem... Ten komfort i wygląd poprostu powalają i tak jak pisałem jest naprawde bezawaryjny