Borys pisze:
..wiem naraze sie.. Ble ble ble, konkrety kolego, konkrety!!!
Kolega Cremek dosyc zgrabnie ubral w calosc istote problemu nabijania ludzkosci w butelke, propagandy i interesow moznych tego swiata na szeroka skale. Prawda jest taka, ze jako jednostki, a nawet jako narod gowno znaczymy w tej ogromnej machinie. Mdli mnie, jak slysze ze stare auta sa nieekologiczne bo maja o 0,04 promila wieksza emisje CO2 od tych nowszych. Coz to znaczy nawet w globalnej skali wobec fabryk, elektrowni, prob nuklearnych, pozarow...
Co do poprzedniej wypowiedzi.. Oczywiscie ciesze sie z benzyny po 3,80zl, bardziej od tej za 4,60 rok temu, jeszcze bardziej uciesze sie jak nasi kochani urzednicy pozwola mi kiedys nasikac bezkarnie do swojego baku zebym na wlasna reke mogl przejechac kolejne kilometry bez uiszczania tak koniecznej w tym procesie akcyzy, podatku od glupoty oraz koniecznego w unii Vatu!!! Poki co nic wiecej mnie w tym kraju nie cieszy, bo jak wielu innych czuje sie okradany na kazdym kroku przez aparat panstwowy, wladza w kraju nie jest pro-obywatelska a 2/3 poslow ma podwojne albo potrojne obywatelstwo...
Muszę sie z Tobą zgodzić w dużym stopniu ...
Nie chcę mi się już tu rozpisywać ale jest tak, że to co dzieje się na górze .. nabija nas w butle ile wlezie.
Ktoś sie zapoznał z tym co głosi UPR ? Po części nie możliwe do wprowadzenia zmiany ale wg. podanych i potwierdzonych argumentów - możliwa jest benzyna po 2zł i podatki na minimalnym poziomie i to nawet teraz.
A ekolodzy niech zajmą się tym co do nich należy - realnym dbaniem o środowisko, ekologię oraz wszystkim co jest z tym związane zamiast robić zamęt.
C123 280CE
S124 250D
Lincoln Town Car -ex
C124 300CE 24V -ex
W126 420SEL Cali. -ex
W123 240D '84 -ex
W123 200D -ex