Może zaczne obrazowo
Siostry dwie...
umyta przed opercją. 11501510202545
W tym zwierciadle to ja.
"Chromy w stznie idealnym..."-nawet na złomie stopiętnastaka błyszczy chromem
Pokażę Ci swoje wnętrze
A po błotnikach idzie aż słychać-rdza zżera stare żelastwo
nogi pasażera
Gaźnik Strommberg-wielka niewiadoma, Mistrz Sebastian twierdzi,że nieorginalny, napewno niesprawny.
Prawy przedni błotnik, widok z góry.
Prawy przedni c.d.
Prawy przedni c.d. Tu jedno z pierwszych nurtujących pytań,jak wugląda sprawa jakości blach firmy Klokkenhorn,jakie są z nimi problemy. Wątpie czy ma sens Prawy Przedni reanimować.
O alusach wiem, ale zdania nie mam,myślę, że w całokształcie to najmniejszy problem, a przecież pare złotych za nie dostanę.
A teraz o planowanej strategii.
Rozczaruję wielu, ale chciałbym to auto naprawić jak najlepiej,ale bez "rozkręcania do ostatniej śrubki".Jest dziwicą,ma ładny lakier, piękną linię i ja chcę to uszanować.Mam już tyle lat, że pamiętam te piękne wizje "jak ja to auto zrobię"(i jak szybko), a potem tę gorycz rozczarowania. Żal mi ludzi którym po drodze zeszło powietrze i swoje marzenie oddają za półdarmo. Byłem na tym forum posądzony o "ezopowy język". Ale jak to wytłumaczć, że sprzedający traci dużą kasę, a kupujący też nie zyskuje.
Zauważyłem, że na forum przeważają Czytelnicy nad Pisarzami,ale potraktujmy to jako pierwszy odcinek brazylijskiego serialu