MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn cze 16, 2025 7:59 am

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
postmajtek

WITAM WSZYSTKICH!!!!

OD 3 MIESIĘCY JEŻDZE Z MOIM 126 PO MECHANIKACH W CELU USUNIĘCIA KILKU DROBNYCH USTEREK m.in gaśnie na wolnych, nie załancza sie ssanie,nierówno chodzi,drży na wolnych tak jakby gubił iskrę(kable,swiece,kopułka jest o.k).........itp.,itd,I JAK NARAZIE JEST TYLKO GORZEJ.BYŁEM JUZ U OKOŁO 10MECH. I CO.....NIEWIEDZĄ.ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ZE MA GAZ ALE I NA TYM I NA TYM ROBI DOKŁADNIE TO SAMO;ROBIŁ TO PRZED ZAŁOŻENIEM GAZU TEŻ. ISTOTNĄ RZECZĄ JEST CHYBA TO ŻE POSIADA ON TZW. G-KAT I DO TEGO MA POD MASKĄ JAKIŚ '''KOMPUTER'' NA KYÓRYM JEST NAPIS PO WYCIĄGNIĘCIU GO Z WTYCZKI AUTO NIE BEDZIE CHODZIĆ LECZ....CZY JEST TEN KOMP. CZY GO ODŁACZE I WYJME CAŁKOWICIE SAM CHODZI DOKŁADNIE TAK SAMO-NIE WIEM CZY TO MA JAKIEŚ ZNACZENIE.MECHANICY MÓWIĄ ZE JEST COŚ Z TYM POCHRZANIONE I NIE CHCA SIĘ ZA TO ZABIERAĆ....

PROSZE JAK ZNACIE JAKIEGOŚ SUPER MECHANIKA POSZE O KONTAKT

Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Numer GG: 3764542
Fajnie by było gdybyś jeszcze napisał skąd jesteś ;)

postmajtek

damian pisze:

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ JESTEM Z POMORSKIEGO A DOKŁADNIE WEJHEROWO. MOŻE MACIE JAKIES ROZWIĄZANIE DLA MNIE BEZ MECHANIKÓW,MOŻE WIECIE JAK GO USTAWIĆ SAMEMU PISZCIE [ok] ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!

wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 550868
DYBA 17 pisze:
damian pisze:

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ JESTEM Z POMORSKIEGO A DOKŁADNIE WEJHEROWO. MOŻE MACIE JAKIES ROZWIĄZANIE DLA MNIE BEZ MECHANIKÓW,MOŻE WIECIE JAK GO USTAWIĆ SAMEMU PISZCIE [ok] ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!!

Cześć!
Przyjedź jutro (to znaczy w niedzielę) na comiesięczny spot trójmiejskiej sekcji MB/8 Club Poland, może coś wymyslimy. Skwer Kościuszki, godz. 13.00 .
Pozdrawiam

W114 280 Automatic '73 "White Lady"
TDM 900 '07
"Lepiej w knajpie zabalować
niż w chałupie wykorkować"
"Mystic Festival" Wrocław 28.11.03

postmajtek

[
Cześć!
Przyjedź jutro (to znaczy w niedzielę) na comiesięczny spot trójmiejskiej sekcji MB/8 Club Poland, może coś wymyslimy. Skwer Kościuszki, godz. 13.00 .
Pozdrawiam[/quote]

DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE ALE JESTEM TAK ROZCHOROWANY ŻE NIE RUSZAM SIE Z DOMU NA KROK. NA NASTĘPNE SPOTKANIE PRZYJADĘ NA 100%.PROSZĘ O PODANIE TERMINU.
JUTRO ODSTAWIAM AUTO DO ZAKŁADU W RUMI PRZ GŁÓWNEJ''MAGNETTI MARELI'' ZOBACZYMY CZY COŚ ZDZIAŁAJĄ.MOŻE WIECIE COŚ WIĘCEJ COŚ O TYM ZAKŁADZIE???? CZY WARTO TAM DAĆ AUTO???

POZDRAWIAM!!!!

wiarus junior
Awatar użytkownika

Numer GG: 550868
DYBA 17 pisze:
[

DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE ALE JESTEM TAK ROZCHOROWANY ŻE NIE RUSZAM SIE Z DOMU NA KROK. NA NASTĘPNE SPOTKANIE PRZYJADĘ NA 100%.PROSZĘ O PODANIE TERMINU.
JUTRO ODSTAWIAM AUTO DO ZAKŁADU W RUMI PRZ GŁÓWNEJ''MAGNETTI MARELI'' ZOBACZYMY CZY COŚ ZDZIAŁAJĄ.MOŻE WIECIE COŚ WIĘCEJ COŚ O TYM ZAKŁADZIE???? CZY WARTO TAM DAĆ AUTO???

POZDRAWIAM!!!!

No to życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Następny spot pewnie za miesiąc, w pierwszą niedzielę grudnia. Jak będzie coś szybciej, to i tak podamy na forum. Zakładu w Rumii nie znam, ale Voitass mieszka niedaleko, może coś o nich wie [oczko] .
Pozdrawiam

PS. Zawsze tak krzyczysz, czy tylko klawisz "Caps Lock" Ci się wcisnął i nie wiesz jak wyłączyc? [zlosnik] [oczko] [oczko] .

W114 280 Automatic '73 "White Lady"
TDM 900 '07
"Lepiej w knajpie zabalować
niż w chałupie wykorkować"
"Mystic Festival" Wrocław 28.11.03

postmajtek

PS. Zawsze tak krzyczysz, czy tylko klawisz "Caps Lock" Ci się wcisnął i nie wiesz jak wyłączyc? [zlosnik] [oczko] [oczko] .[/quote]

To tylko klawisz .......niechcąco [hehe]

swój chłop
Awatar użytkownika

[quote="Sebaa
Voitass mieszka niedaleko, może coś o nich wie [oczko] .
.[/quote]

Coś niecoś wiem, to ja tam skierowałem kolegę KRZYCZĄCEGO [zlosnik] [zlosnik] [zlosnik] [oczko] bo do Przejazdowa mu za daleko [zlosnik]

Tytuł:
nowy

Daj znać jak uda Ci się to zwalczyć. Moja 116 M110983 tak ma już od jakiegoś roku i nikt nie potrafi tego pokonać. Wymieniłem wszystko zaczynając od świec a skończywszy na module zapłonowym. Bez zmian. Raz gorzej, raz lepiej, ale ogólnie trochę kiszka.

Tytuł:
Klubowicz

Buli pisze:
Daj znać jak uda Ci się to zwalczyć. Moja 116 M110983 tak ma już od jakiegoś roku i nikt nie potrafi tego pokonać. Wymieniłem wszystko zaczynając od świec a skończywszy na module zapłonowym. Bez zmian. Raz gorzej, raz lepiej, ale ogólnie trochę kiszka.

Hmmm, i w sumie wychodzi, ze jazda na LPG jest drozsza od Pb :cry:

Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00