Sebian pisze:
co chcesz osiągnąc tym filmikiem
Chciałbym pokazać jakby "przeistoczenie samochodu" od momentu, gdy stał się moją własnością. Czyli pokazywałbym poszczególne etapy prac i efekty końcowe a na koniec jakaś jazda czy coś. Poza tym, mogłoby powstać kilka krótkich filmików o różnej tematyce
Sebian pisze:
Muzyka, którą podałeś w linku nadaje się - bez urazy - do spotu zachęcającego do pomocy potrzebującym
Bez przesady proszę... Ta muzyka może pasować i to bardzo, tylko trzeba wiedzieć w którym momencie ma się pojawić. Wiadomo że podczas jazdy autostradą taki podkład by nie pasował, ale gdyby auto np. stało i byłyby pokazywane różne jego elementy (chromy itp) w zbliżeniu, to mogłaby oddawać harmonię i delikatność modelu w115
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Wiem, że dziwnie może wyglądać to co piszę, ale zdaję sobie z tego sprawę, bo to tylko moja wizja. Wszystko się wyjaśni. Trzeba tylko poczekać na
Sebian pisze:
Jestem ciekawy efektu/ów Twojej pracy
które nie prędko się pojawią, gdyż moja bejbe dopiero czeka na lakiernika...
Sebian pisze:
Wokal na pewno nie będzie przeszkadzał
A mi wokal przeszkadza w niektórych utworach, ponieważ jeśli podkład muzyczny jest jedynym dźwiękiem w filmiku, to słowa z piosenki bardzo się "rzucają w uszy" i jakoś mi nie pasuje, gdy ktoś śpiewa, że zostawiła go laska a na filmie widzimy śmigającego Mercedesa. To taki przykładowy argument. Poprostu mi to nie zawsze pasuje.
A tak btw, to w tym temacie prosiłem tylko o utwory podobne do tego co podałem. Nie musi to oznaczać, że cały film będzie z jakąś sajkodeliczną
muzyką. Tak jak pisałem są ujęcia gdzie to pasuje. Oczywiśce pozostałe propozycje wezmę pod uwagę w innych scenach.
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie tematem.