marcinMB123200D pisze:
A gdyby temperaturę podnieść w środku auta to już nie trzeba było by tak skrobać bo śnieg z lodem spływa po szybach.
Skoro kombinacje wchodza w gre, to mozna by sie pokusic o zamontowanie elektrycznej nagrzewnicy, ostatecznie nawet wentylatora posiadajacego funkcje grzania plus do tego akumulator zelowy plus baterie sloneczne. Ale to i tak dalej bedzie kombinowanie, bo nawet gdybys kupil instalacje webasto bez panelu sterowania, to w Twoim przypadku mozna by to w prosty sposob zrobic, schodzisz na dol, wlaczasz webasto, plyn sie podgrzewa, idziesz do piekarni, wpierniczasz bulki, schodzisz do auta i ciepelko.
Ja tylko teoretyzuje, ale mysle ze mialo by to racje bytu, skoro az tak Ci na tym zalezy i nie masz tyle kabla w domu, zeby dociagnac prad do grzalki. Ja szyb nie skrobie, bo nie dorobilem sie mosieznej skrobaczki, a to cale plastikowe cholerstwo robi zbyt wyrazne rysunki na szkle, czasem pole widzenia jest mniejsze niz w czolgu, ale tez jestem zielony, drzewa i chwasty moja ojczyzna
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)