mr_simon pisze:
Jakie to motocykle? Chopper, enduro, nakedbike, turystyk?
oba ścigacze, jeden to gsx-r 1000 K6, drugi gsx-r 600 K6, łączna wartość około 50 albo i więcej tysięcy, więc BARDZO zależy mojemu bratu i jego koledze aby motory dotarły i to tak błyszczące jak są teraz
MERCEDES 4 EVER pisze:
boze zapłata za transport 4-6tys zł? to nietaniej kupic na miejscu?
motory są już w Polsce. Motor kupiony w Irlandii raczej nie byłby w takim stanie... tam mało Irlandczyków jeździ na pokaz, motory służą im do ścigania więc nie muszę mówić jak dostają po d....
poza tym, gdybyś tylko był w stanie sobie uzmysłowić ile nakładu pracy i sił fizycznych i psychicznych kosztował mojego brata ten motor... nie byłbyś zdziwiony taką zapłatą. No i jechać 3k kilometrów to też nie są takie łatwe pieniądze z kolei.
Szpakooo pisze:
Maksio,za te pieniadze wezmie ci je kazdy przewoznik ktory cos wozi do irlandii,musisz je tylko pieknie opakowac
no ja wiem, ale to jest właśnie ten problem ! Ja już googlałem za transportami, dałem bratu namiar na jeden za 400 euro, door-to-door. No tylko, że gośc mówi "trzeba sobie samemu zapakować, my tylko podjeżdżamy, wy to wrzucacie na pake i my to w Irlandii zwalamy" no to brat zawału by chyba dostał ;/
majic77 pisze:
Maksio, motor mojego znajomego dotarl we wrzesniu z okolic leszna do dublina za 350 euro-jezeli dobrze pamietam. jak jestes nadal zainteresowany, to poszukam wizytowki tej firmy.
pozdrawiam
jestem jak najbardziej zainteresowany jeśli firma dobrze zabezpiecza motor. Przydałoby się również ubezpieczenie.
Panowie a co powiecie o np. DHL ? firma kurierska niby do przewożenia niewielkich paczek, no ale z tego co sprawdzałem to wożą paczki do 1 tony, więc motor czy dwa by dały radę. Nie mogę jednak za chiny ludowe się połapać w tych ich cennikach i strefach
![[totalszok]](./images/smilies/totalszok.gif)