Worek pisze:
RM i ND i o zgrozo właśnie te media są przez Prezesa Jarka określane jako wiarygodne i obiektywne.
Bo jak podaje RM sa to jedyne media polskie, nie mylić z polsko-języcznymi.
Generalnie retoryka papy Rydzyka jest bardzo dziwna...a chociazby jego radia obiektywnym nazwac niemozna z jednego powodu, otoz co niedziela po 21.30 sa Rozmowy Niedokonczone, ostatnio komentuja tam bierzace wydarzenia polityczne i rozliczaja PO z tego jak rzadzi krajem.
Co ciekawe nigdy ale to przenigdy nie sa prezentowane slowa PO. Zawsze jest jakis ojciec redaktor, ktory rozmawia z politykiem PiS i oboje jada rowno na to co robi PO. Ojciec redaktor nawet nie ukrywa tego jak bardzo popiera PiS i jak polityk tego ugrupowania zapomni czegos dodac co ma lekko zgnoic PO, ten natychmiast ze slyszalnym usmiechem na ustach mowi: "A zapomnial Pan panie posle dodac jeszcze tego..." i tak co tydzien.
No jesli to sa obiektywne media...
...nie wspominajac o 2 panach profesorach, ktorzy znaja sie na wszystkim od polityki zagranicznej, przez etyke po ekologie...
...czytam GW, Polityke bo niestety media lewicujace w mojej opinii bardziej realnie patrza na swiat...od mediow prawicowych odrzucil mnie tekst we Wprost dawno dawno temu gdzie jeden z panow redaktorow wrecz rozplywal sie nad haslem amerykanskich republikanow:
"We're right cause we have right, we have right cause we're right"
Jak dla mnie PiS i jemu podobne organizacje dzialaja wlasnie wedle tej zasady...wybaczcie ale dla mnie to idiotyzm...