georem pisze:
kielek pisze:
i diagnosta ma sam wcisnąć pedał hamulca i zobaczyć czy sie światła stop świecą
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
Rzeczywiście zabawne, gdybyś nie robił przeglądów pod stołem albo robił w porządnej renomowanej stacji, to byś pewnie wiedział, że diagnosta blokuje sobie kierownicę i pedał hamulca przyrządem, żeby wysiąść, sprawdzić światła z tyłu (z przodu ma lustro to widzi) i żeby sprawdzić stan zawieszenia w kontrolowanym samochodzi.
Dziwne prawda jak ta technika idzie do przodu.
A co do kobiet to faktycznie czasami inaczej postrzegają świat, ale znam wiele które jeździ bardzo dobrze, prędzej pozbyłbym się panów w beretach czapkach i kapeluszach na dyńkach bo wyraźnie im przeszkadzaja w jeździe.
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
Remik chyba zartujesz -dziennie 20 -30 aut sie zdarza i ja mam miec przyżad i do fiata CC poprzez A6 konczac do Cayenne Turbo lub G400CDI bo i takie były? zartujesz chyba- nie ma czasu na zakłądanie niczego i zapieranie o felet-co bedzie jak bym Ci w takim twoim SL pobrudził siedzenie?

Wole niemysleć- kierowca ma tylko pokazac swiatła nic wiecej -to chyba nieduzo...Ale zeby niebyło ze sie smieje tylko z kobiet to zdarzaja sie faceci co mowią"niech Pan wjedzie bo ja niewjade boje sie tej dziury" (kanał)
![[zlosnik]](./images/smilies/zlosnik.gif)
O ile rozumiem panow po 70 w 126P to goscia około 30 w normalnym aucie to bym zabrał prawko

<br>
Dodano po 10 minutach.:<br> o własnie o tym mowiłem -pomyliły sie jej pedały

dobrze ze nikogo niezabiła.
http://www.joemonster.org/filmy/12080/U ... kierownica takich filmikow jest pełno.