Witam. Naszła mnie ochota na klasyka i zamienię moją V-kę na coś ciekawego spełniające te warunki:
- rocznik 1968-1994
- pojemność silnika ponad 900cm3
- stan nie musi być idealny ale mechanicznie wszystko ma być OK
Najchętniej dowolną Mercedes, ale też równie chętnie opel commodore A lub ford transit 1 generacji, w dalszej kolejności 2-drzwiowe granada, taunus, capri, manta, inne klasyczne coupe. Reszta pojazdów do przemyślenia - czym ciekawszy tym lepszy.
Kilka słów o moim aucie:
Audi V8 4.2 Automat 1992
230tyś przebiegu
ubezpieczenie do 04.2009, przegląd (rok od daty ewentualnej wymiany)
Nie ukrywam, że jest do zrobienia przy niej parę rzeczy - o tym opowiem osobom zainteresowanym, aczkolwiek auto jak najbardziej sprawne w każdej chwili gotowe do drogi.
Nowe letnie opony 225/50 R16 - zrobiłem na nich 50km (to nie pomyłka) + zimówki pierelli 225/55 R16 w stanie dobrym.
Nowy alternator, nowe przewody układu chłodzenia, nowe dedykowane dywaniki, świeżo wywalona instalacja LPG (jakiś młot wsadził tam parowniki i dziwił sie, że nie jeździ)...
Auto rynkowo warte 10tyś ja swoje wyceniam na 6.000zł (wspomniane wcześniej wady) i względem tej kwoty będę przyrównywał ewentualne auta na wymianę. Nie sprzedaję za samą kasę. Samochód do obejrzenia w Rząśniku 22km od Wyszkowa. Więcej zdjęć mogę zrobić w piątek.
Kilka fotek (na zdjęciach jeszcze bez dywaników i na starych oponach + usunąłem już tą paskudną, czarną farbę z atrapy):
Pozdrawiam i czekam na propozycję:)