MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest śr sie 13, 2025 9:03 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
wiarus senior
Awatar użytkownika

jako, ze mod zamknal poprzedni post, a chcialem sie w tej kwestii wypowiedziec (z powodu kasowania moich postow) to:

leopold pisze:
Szanowny Moderatorze,
forum jest własnością wspólną i otwartą dla wyrażania opinii przez osoby je wykorzystujące. Jako Moderator powinieneś dbać o przestrzeganie zasad prawa i wspólżycia społecznego na forum, może nawet umiejętnie pobudzać dyskusje, natomiast nie jest Twoją rolą wyznaczanie tematów tabu, przybieranie pozy moralnego superautorytetu oraz cenzurowanie wypowiedzi niezgodnych z Twoimi opiniami - nawet, jeżeli są one kontrowersyjne lub dla Ciebie z jakis względow bolesne.
Pozostaję z wyrazami szacunku, Leopold

niestety wielu ludzi umiera na raka - jeszcze raz to powtorze
i nie trzeba byc bohaterem by umrzec

ile biednych dzieci umiera na raka i jakos nikt nie mowi o ich cierpieniach i bohaterstwie?

kali pisze:
Przeniosłem dyskusję do działu "Sugestie i opinie o forum" gdyż uważam, ze jest to lepsze miejsce do tej dyskusji niż Hyde Park, a zwłaszcza wątek z kondolencjami.

Oczywiście masz rację, oczywiście forum jest otwarte i każdy ma prawo wyrażać na nim swoje opinie.
Ale opinie te powinny być wyważone, przemyślane i umieszczane w odpowiednich działach i wątkach.
Dyskusja nad tym czy śmierć jest bohaterstwem czy nie według mojej opinii nie powinna toczyć się w wątku dotyczącym personalnie jakiejś osoby. Może to oznaczać, że akurat śmierć tej osoby nie robi na nas większego wrażenia.

Proponuję otworzyć nowy watek dotyczący śmierci, jej medialnego wykorzystania, gdzie każdy będzie mógł przedstawić swój punkt widzenia i poinformować wszystkich o swoim stosunku do niej.

Pamiętajmy, że forum ma charakter otwarty i może zajrzeć na nie mąż Agaty, jej matka, ojciec, a może w przyszłości córka.

a jak zajrzy to co? dowie sie prawdy? zawalu serca dostanie?
bo nie rozumiem...

"Szkoda Ziutka. Dobry był z niego herbatnik. Mógł jeszcze pożyć..."

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Bardzo dobrze, że powstał nowy wątek w sprawie podejścia do śmierci, jeszcze jakby mógł mieć inny tytuł niż ten z kondolencjami to byłoby dokładnie to o czym do Ciebie pisałem i o co Cię prosiłem.
Dziekuję bardzo

http://www.beczkolandia.pl
http://www.kali-tramp.pl

Tytuł:
weteran
Awatar użytkownika

Kali a wytłumacz dlaczego wg Ciebie Sugestie i opinie o forum są lepszym tematem niż HP? ja się zgodzę z Leopoldem że zbyt mocno ingerujesz w pewne merytoryczne wątki, nawet sam fakt przenosin to wyznaczanie tematu Tabu, rozumiem że początek często przenika się z nadgorliwością ale tutaj jakoś nad wyraz jest to dobrze widoczne.

Miałem k...tyle aut co niektórzy w podpisie, na drugie popularność, na trzecie szacunek - teraz mam rower

Tytuł:
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Numer GG: 85536
Trzy posty na dwóch forach w tej samej sprawie to za dużo.

Zamykam.

A jak mi ktoś założy następny z Agatą Mróz w tytule to trafi do autobusu na kosmodrom.

:evil: :evil:

Admin

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00