WASYL292 pisze:
Mike_THE_GR8 pisze:
azamat pisze:
Nie slyszalem, zeby kolega WASYL kogos w konia zrobil, a jezeli nie slychac na forum, to znaczy ze jest ok

To, że nie było słychać, niekoniecznie znaczy jednak, że wszystko jest ok... Ostatecznie pompa doszła, ale 2 miesiące czekania na nią i ignorowanie moich telefonów to "lekka" przesada. Może akurat ja miałem takiego pecha, nie wiem, nie roztrząsam.
przecież pierwszy raz wysłałem Ci szybko pompe, a że nastąpiła pomyłka w modelu, to inny szczegół, ale jak zdobyłem nowszą to odrazu Ci wysłałem!
nieignorowałem telefonów!!!!
pozdrawiam
1. Pierwszy raz tak, pompa doszła szybko, tylko mówiłeś przez telefon przed jej wysłaniem, że to NA PEWNO jest nowy typ, a okazał się być starym.
2. To teraz mi mówisz, że musiałeś zdobywać inną pompę? Jak odesłałem Ci pierwszą, powiedziałeś, że masz jednak właściwą, tylko musisz ja wykręcić i zaraz ją wysyłasz. I to trwało prawie 2 miesiące.
3. Szkoda, że na billingach nie mam połączeń wychodzących, które nie zostały odebrane, byłaby jasność w kwestii ignorowania telefonów.
4. Pomijając wszystko inne jestem jedną wysyłkę pompy "w plecy" (a pompa niestety lekka nie jest), Ty zresztą też. Jeśli nie byłeś pewien jak wygląda nowa a jak stara pompa trzeba było poprosić o zdjęcia.
5. Bonusowo musiałem zapłacić parkowanie u mechanika, bo auto było unieruchomione, ale to już kwestia wtórna.
Żeby nie było, że jest tylko źle, pompa która finalnie do mnie dotarła była OK i samochód w końcu został uruchomiony, niestety niesmak i duuuuużo straconego czasu pozostały.