Cytuj:
a z czego ja mam sie z Toba rozliczac ?? jak na razie to ja zostalem zrobiony w walka,
Widać że cwaniak a taki długo nie pochodzi spokojnie.
Cytuj:
Panowie, od czego jest policja w tym kraju?
Tu akurat szczerze to nie wiem od chodzenia po ulicach i uciekania jak się coś dzieje??
Sebian pisze:
Dziś łatwo organom ścigania udowodnić winę oszustw internetowych - skoro MB/8 CP udało się to zrobić, to i policja nie będzie miała z tym wiekszego problemu.
Akurat kolego będzie miała bo im się albo nie będzie chciało albo sprzętu mieć nie będą.
Krzysiek W123c pisze:
Spoko Sebian, potrzebna była wieksza ilość poszkodowanych i udowodnienie, że działa i wystawia nadal, teraz pójdzie jak po maśle, a potem mhs czeka "masełko"
Nie no chodzi o to że będzie hmmm go tyłek bolał i że brata nie będzie widział przez jakiś okres
ALPAq pisze:
Czy kolega ma konto na Allegro?? jaki nick?? bo pewien Grzegorzy wysłał mi za jedyna 100zł licznik do W123 ... a w takim stanie, że powinien dopłacić żebym go kupił ... hmm a jak do niego napisałem to ani mru mru od roku
A to też po adresie można bez problemu sprawdzić

<br>
Dodano po 1 minutach.:<br>
Cytuj:
Ponawiam pytanie, co się stało z pieniędzmi Machowskiego?
I co cisza

<br>
Dodano po 1 minutach.:<br> Ale w sumie to jakiś de..l ten cały Machowski no bo jak zrobić wałek to na konkretną kasę a nie na jakieś tysiąc dwa tysy hmm no deb.l jakiś