Dzięki chłopaki za pomoc...
Jest takie coś do kupienia C123 z chyba 79roku, wyrejestrowane, stoi na placu od powiedzmy roku, silnik odpalił ale jakoś chodził na 4 gary
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
, elektryczne szyby, antena, i szyber działają. Środek to niebieski welur...tylko nie wiem dlaczego tego kodu nie ma na tabliczce lakierowanej ??? Ponoć pojazd jeździ i skrzynia pracuje płynnie, właściciel zaproponował nadymanie oponek i przejażdżkę jeżeli się zdecyduję na zakup. Buda to największy problem, progi do wymiany, doły drzwi kiepskie ale nie tragiczne, nadkola ujdą w tłoku, podłużnice nawet zdrowe. Wnętrze to istny kibel a na fotelu kierowcy zaczęły wyrastać grzybki
![[szalone]](./images/smilies/szalone.gif)
. Rama szybra zgnita i jakoś prowadnice krzywe są, ale otwiera sie i zamyka. Blokada pneumatyczna fotela uwalona, kieszenie drzwi połamane, tylna kanapa OK, fotel pasażera OK, dywaniki OK, generalnie wszystko wilgotne i mokrawe. W bagażniku pod kołem zapasowym nalot rudy/pomarańczowy, spody wnęk bagola bez dziur. Tylna klapa w bardzo dobrym stanie, uszczelki to też niezły kibel-szczególnie okien
Dobra teraz foty:
Mam cholerny dylemat z tym pojazdem...bo nie mam gdzie go postawić

Czy może warto go brać na manele?? Cena nie przekracza normalnej tygodniówki.
Pozdro Arti
MB S123 280TE 82r.-GRÜN Gurke=OGÓR
MB S124 280TE 96r.-BeetrooT
http://mackuz.bolinko.org/is/img5/11764 ... CT7881.jpg