MB/8 Club Poland - Klub i forum miłośników samochodów Mercedes-Benz

Forum dyskusyjne klubu właścicieli i miłośników samochodów marki Mercedes-Benz
Dzisiaj jest pn sie 18, 2025 9:17 pm

Strefa czasowa UTC+02:00

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna
Autor Wiadomość
postmajtek

Jak w temacie, co to za felgi, a konkretnie mile widziane fotki na aucie. Nic nie mogę o nich znlaleźć ;/

Pod deklem wybite OZ Racing CARLSSON , rozmiar 8.5/10x17"
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
wiarus senior

to sa baroki 13'

Tytuł:
postmajtek

drwalu pisze:
to sa baroki 13'

jakie baroki 13' ??? przecież to są 17" ... nie kumam, można jaśniej [zlosnikz]

swój chłop
Awatar użytkownika

barabus pisze:
Jak w temacie, co to za felgi, a konkretnie mile widziane fotki na aucie. Nic nie mogę o nich znlaleźć ;/

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

hmm a co bys chcial wiedziec. Z czego sa zrobione?? czy moze do jakiej temperatury sie nie stopia ????Wszystko napisales.
Nie dziwie sie drwalowi.
Jesli dobrze widze to jest tam znaczek audi na nich. Moze szukaj pod audi.

postmajtek

FreQ pisze:
hmm a co bys chcial wiedziec. Z czego sa zrobione?? czy moze do jakiej temperatury sie nie stopia ????Wszystko napisales.
Nie dziwie sie drwalowi.
Jesli dobrze widze to jest tam znaczek audi na nich. Moze szukaj pod audi.

buhehehee... wiem co pisze pod deklem i nie o to pytam, teksty typu z czego sa zrobione i ile stopni wytrzymają to raczej sobie zadaj bo ja pewnie i to wiem, bo temat felg przerabiam na co dzień

interesują mnie zdjęcia auta na tych felgach i konkretnie do jakiego modelu i z jakich lat były robione, bo w necie nic nie mogę poszukać

nie siedzę w mietasach... bo z zamiłowania tylko BMW, poza tym zajmuję się odnową felg, a jak coś robię to po prostu lubię sie dowiedzieć czegoś więcej, czy to coś złego ? Trochę więcej przyjaznego podejścia do nowych, wszedłem na to forum tylko po to by się czegoś dowiedzieć o tych felgach, bo Carlsson to chyba tylko do Mercedesa, każdy głupi powinien tu to wiedzieć :roll:

postmajtek
Awatar użytkownika

barabus pisze:
.. bo Carlsson to chyba tylko do Mercedesa, każdy głupi powinien tu to wiedzieć :roll:

Możliwe, że masz rację jednak brak konkretnych odpowiedzi na Twoje pytanie może świadczyć o tym, że po prostu głupich tu nie ma.

postmajtek

Monika pisze:
barabus pisze:
.. bo Carlsson to chyba tylko do Mercedesa, każdy głupi powinien tu to wiedzieć :roll:

Możliwe, że masz rację jednak brak konkretnych odpowiedzi na Twoje pytanie może świadczyć o tym, że po prostu głupich tu nie ma.

nie będę się z tobą sprzeczał, bo i tak nic nowego do tematu nie wniesiesz

Myślałem ze ludzie co mają mietasa to wiedzą, bo każdy co ma BMW wie ze wiodący tunerzy to Alpina, Hartge, AC Schnitzer...

A mercedesa to AMG, Lorinsen, Carlsson i coś tam jeszcze pewnie....

Więc skoro ja to wiem, to dziwi mnie fakt ze ktoś kto jeździ mietkiem o tym nie wie, tyle odemnie

skoro wasza uprzejmość nie pozwala mi pomóc no to skasujcie ten temat i po sprawie..

Tytuł:
swój chłop
Awatar użytkownika

barabus pisze:
eksty typu z czego sa zrobione i ile stopni wytrzymają to raczej sobie zadaj bo ja pewnie i to wiem

Jakie są składniki stopowe i jaka jest temperatura topnienia??

VW Golf II 1.6D '89 "Nieoszlifowany Diament"

Tytuł:
postmajtek

Thomas pisze:

... właśnie potwierdziłeś moje wcześniejsze przypuszczenia, inteligencja fanów MB = 0 :lol: , nic tu po mnie

Tytuł:
wiarus junior

Twoje zachowanie na to wskazuje, ale mam nadzieje ze nie zajmujesz sie WIEJSKIM TUNINGIEM

pozdrawiam

W210 300TDT - ex
W210 320 CDI - ex

Tytuł:
postmajtek

blackmilk pisze:
Twoje zachowanie na to wskazuje, ale mam nadzieje ze nie zajmujesz sie WIEJSKIM TUNINGIEM
pozdrawiam

...ciekawe czy ty możesz się pochwalić takim wiejskim tuningiem :P Wypowiedz sie na temat to może odzyskasz swój honor, bo jak na razie nikt na tym forum go jeszcze nie obronił :evil:

auto jest 100% oryginalne ! jeżeli masz coś do pokazania to pokaż ;) bo ja nie mam powodu do wstydu 8)

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
wiarus senior
Awatar użytkownika

Kolego Brabus wydaje mi sie ze problem polega na tym ze jest to forum zapalencow MB takich jakie wyjechaly z fabryki...a jesli sie nie myle to typowo fabryczne AMG zaczely pojawiac sie gdzies w polowie lat 90-tych...

...ponadto zauwaz ze przynajmniej z nazwy jest to forum W114-115, i nie sadze zeby bylo szczegolnie duzo tych modeli zrobionych przez wszelkiej masci Brabusow, AMG czy innych Carlssonow...

...jestesmy tu "purystami" Mercedesa ;) ...

P.S.
I dla wiekosci nowych jestesmy bardzo mili, ale nie lubimy nie potrzebnej "agresji" wszelkiej masci w pytaniach, a przyznajmy szczerze pierwsze twoje pytanie w tym poscie bylo dosc dziwnie i wg mnie malo przyjemnie sformulowane...

Kiedyś:
Matiz z kratką - Twardy Zawodnik; MB W124 230TE Aut. - Baleron Forever; Ford Focus II 5d - Fantastic Sam Plastik

Dziś:
Ford Focus kombi III - cholerne 6 biegów!

Tytuł:
postmajtek

zebda pisze:
Kolego Brabus wydaje mi sie ze problem polega na tym ze jest to forum zapalencow MB takich jakie wyjechaly z fabryki...a jesli sie nie myle to typowo fabryczne AMG zaczely pojawiac sie gdzies w polowie lat 90-tych...

...ponadto zauwaz ze przynajmniej z nazwy jest to forum W114-115, i nie sadze zeby bylo szczegolnie duzo tych modeli zrobionych przez wszelkiej masci Brabusow, AMG czy innych Carlssonow...

...jestesmy tu "purystami" Mercedesa ;) ...

P.S.
I dla wiekosci nowych jestesmy bardzo mili, ale nie lubimy nie potrzebnej "agresji" wszelkiej masci w pytaniach, a przyznajmy szczerze pierwsze twoje pytanie w tym poscie bylo dosc dziwnie i wg mnie malo przyjemnie sformulowane...

witam, jednak mam tu z kim pogadać [zlosnikz]

bynajmniej jednak nie uważam żebym a jakikolwiek sposób sprowokował tu kogokolwiek moim pytaniem
"Jak w temacie, co to za felgi, a konkretnie mile widziane fotki na aucie. Nic nie mogę o nich znlaleźć ;/

ktokolwiek widział, ktokolwiek wie "

Skoro na tym forum nic o tym nie wieadomo, to może mógłbyś mi polecić inne na którym ewentualnie mógłbym szukać odpowiedzi na moje pytanie ?

pozdrawiam

Tytuł:
wiarus junior

barabus jedyne czym sie moge pochwalic to to ze moj samochod jest zgodny w 100% z vinem lacznie z wentylami przy kolach ;)

skoro juz wiesz ze to 5x112 pozostaje Ci mb, audi, vw i chyba seat
a skoro grono sie zawezilo to sa i fora tych marek
na pewno znajdziesz to czego szukasz - powodzenia

pozdrawiam

W210 300TDT - ex
W210 320 CDI - ex

Tytuł:
kombatant
Awatar użytkownika

barabus pisze:
Thomas pisze:

... właśnie potwierdziłeś moje wcześniejsze przypuszczenia, inteligencja fanów MB = 0 :lol: , nic tu po mnie

A ja jednak myślę, że każdy sądzi po sobie, bo skoro wcześniej się przechwala, a potem nie potrafi na proste pytanie odpowiedzieć obrażając, więc wtf. ??

Czy wszyscy fani BMW nie mają za grosz kultury, włażą do kogoś z buciorami, zaczynają obrażać mimo iż wcześniej nawet nie powiedzieli Dzień Dobry ?
Zawsze beemki mi się podobały, ale faktycznie jakimś cudem cała rzesza półgłówków sobie upodobała te auta. Mam nadzieję iż ze mnie też taki tuman się nie zrobi jak kupię sobie BMW, a pewnie kupię bo zawsze darzyłem te auta szacunkiem
:-?

Nowy temat  Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00